.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Заряза ме, защото съм слаб на Лига

Имах гадже само за месец, но за този месец се влюбих в нея. Постоянно и подарявах нещо. Мислех само за нея. Един ден тя ми каза, че късаме защото не е можела да търпи това, че съм слаб на Лига и че търси силно момче. Каза го все едно нищо нямаше между нас. После разбрах, че си е намирала момче за гадже, което е силен играч. Защо ме заряза заради една игра?

Казала ти го е с двусмислие. Бе се отбася само за играта, а за всичко. Сигурно си с лабилна психика и лесно си променяш настроението, а те сигурно е момиче, което иска момме което да я защитава, а не да е по-слаб от нея. Или просто си и омръзнал. А и още нещо: НЯМА ШАНС ЧОВЕК ДА СЕ ВЛЮБИ В НЯКОГО ЗА МЕСЕЦ, сигурно си мислиш така защото егото ти е накърнено.
    Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.

Мега фен Аватара на tori
    Nice try!
    квак

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Тя не е била влюбена.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Ахахаха сигурно сте били геймарска двойка затова не се е получило.Ако играхте в real life-а по различно ли щеше да бъде според теб?

Повече от фен Аватара на KREED
    Тоз пък. Ако бях момиче, щях да те зарежа, защото играеш тая повърня.

Голям фен
    Изсмях се.
    10/10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си