първо, наистина много зависи от косата ти- някои коси абсорбират пигмента на къната/ боята по- бързо, други не
преди години се къносвах с черна къна /мисля че беше веднъж/ и почти веднага след това реших че искам да си изсветля косата- бях на 16 някъде и си спомням че след черната къна слагах изсветляващи бои, какви точно обаче, не помня
// една от тях мисля че беше тази: http://pesteliv.com/userfiles/produc...duct_17256.jpg
съветът ми обаче е да не използваш супра при каквито и да е условия, защото наистина уврежда косата- можеш да си вземеш някоя по- евтина руса боя и да пробваш- при мен мисля че стана с изсветляващия крем, който постнах по- горе, но наистина не мога да гарантирам нищо- понякога просто се получава, понякога не
помня обаче че не стана изведнъж- слагала съм изсветляващия крем по- горе сигурно поне 3 пъти
съветвам те да бъдеш търпелива, няма как да станеш червена изведнъж- разгледай разни бои, пробвай с някоя руса боя /на повечето жени не им се получава, ама пък при мен някак стана/
имай предвид че като цяло черната къна се сваля много трудно и ще е най- здравословно за косата ти да изчакаш
Последно редактирано от lunacy : 04-07-2017 на 16:41