.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Какво да направя за да не ми пука толкова много.. да не го мисля..

Абе имам много тъп проблем, ако мога да го нарека проблем де....

Много съм емоционален и се впрягам за всичко.. как, какво да правя как да се настроя да не обръщам чак толкова внимание на всичко...

Ей го харесам си момиче и почвам да се зарибявам и да се вкарвам в някакви филми, абе да му ебеш майката...

Как да го карам по лежерно, да не ми пука..a аз постоянно премислям нещата WTF? и дори понякога от мислене се чувствам някак си зле, тъпо ми е... абе WTF

някакви съвети

Супер фен Аватара на sladura89
    Не знам! Аз съм същият!

Мега фен Аватара на pandabear
    В проблем се превръща, когато спре да ти пука. Нищо ти няма.

Цитирай Първоначално написано от Sun4000 Виж мнението
    Абе имам много тъп проблем, ако мога да го нарека проблем де....

Много съм емоционален и се впрягам за всичко.. как, какво да правя как да се настроя да не обръщам чак толкова внимание на всичко...

Ей го харесам си момиче и почвам да се зарибявам и да се вкарвам в някакви филми, абе да му ебеш майката...
    Ми братле и аз бях така.Супер много премислях нещата.Бях харесал едно момиче и постоянно мислех за нея.Все още я харесвам,но видях,че като мисля постоянно за нея нещата няма да се променят.Сега вече го карам по-лежерно както ти се изрази.Намерих хоби и сега пък постоянно мисля за него.Общо взето минах от една крайност в друга.

Запиши се на спорт или някакво друго занимание

пий една водка

голяма

7 пъти седмично тренирам, дори понякога по два пъти... Ходя на фитнес, на планина, стрийт фитнес понякога.. вкъщи дори също си имам круша, две-три щанги и лост иии пак същото....

Ако не е спорта имам чувството,че ще съм по-зле.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си