.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Сериозна връзка?

Здравейте, съфорумници ! Нямах приятелка 2 години и половина, виждах се с много момичета, но нито една не ме грабваше всичко спираше, когато осъзнавах, че харесвам само външността им.Та от скоро излизам с едно момиче с нея се познаваме вече година, но преди седмица се видяхме за пръв път и много ми допадна като характер, та излезнахме на втора среща и на 3тата взех че реших една роза да й взема, и нещата се получиха гушкахме се, целувахме се на следващия ден беше още по страстно не само за 15 минути докато я изпращах на спирката.Седяхме сигурно 2 3 часа гушнати на една пейка и беше толкова приятно..Та въпроса ми е как да й задам въпроса за връзката, дали иска да е с мен, защото съм готов на нещо повече от целувки и секс, докато тя твърди, че е много несериозна и никога не може да се захваща с едно нещо.

Много бих искал да й го кажа, така че да ме разбере и да не стана за глупак.Мислех да започна какво мисли за връзките и после като си поговорим да я питам дали би искала да се обвържем, а не просто ей така да си се виждаме от време на време неангажиращо и да се натиска и с други и т.н. . Много ще съм благодарен дори и на по изчерпателните и дали вие сте имали такъв случай.

Супер фен Аватара на sladura89
    Може тя да не иска нищо сериозно, макар че аз до сега на такива момичета не съм попадал, а може и просто да те тества колко държиш на нея, така че нямам си на идея аз ако бях щях да пробвам неангажиращо, а пък вече нещата, ако потръгнат то ще си проличи и нещата би трябвало да се случат, все единия от двамата може да поиска нещо повече, стига да не се страхува, че ще развали магията между двамата!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Може тя да не иска нищо сериозно, макар че аз до сега на такива момичета не съм попадал
    Значи не си имал много момичета в живота ? Почти никоя не иска сериозно, точно защото е някакъв ангажимент, незнам дали е заради възрастовата разлика, но никоя от тези, с които съм бил ( а те са доста ) не са искали сериозно, точно затва връзките ми се разпадаха на 1 месец, ама то накрая и аз свикнах и не исках.

Като цяло се замислих над това, което каза сладура.Мисля просто да го карам, както си е.И сега мисля, че ме тества леко ми натяква за някакви други момчета, а отделно и друго най-мразя, когато си имат най-добър приятел и уж ей така за снимка целувка по бузата, прегръдки, но си трая все пак дори за мен приятелството е много важно, но ще е лошо нещата да се получават и някак си тя да се замисли и да иска да е с него, защото в повечето случаи такъв извод съм си извадил, че това се получава.

Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Значи не си имал много момичета в живота ? Почти никоя не иска сериозно, точно защото е някакъв ангажимент, незнам дали е заради възрастовата разлика, но никоя от тези, с които съм бил ( а те са доста ) не са искали сериозно, точно затва връзките ми се разпадаха на 1 месец, ама то накрая и аз свикнах и не исках.
    Ем да малко са били момичетата, ама какво да се прави явно толкова са проявили интерес, а пък и не с всяка е ставало нещо! В крайна сметка като съм търсил нещо неангажиращо до сега не съм попадал на такива, явно нямам късмет! :/
    Само не разбирам защо връзките ти са били по 1 месец, то едно е за по 1-2 пъти да се видите с някоя, но може и да се срещате редовно с друга, ако ви хареса и пак да не сте във взръзка, в смисъл да сте в неангажираща връзка, която може да изкара година, две но да нямате сериозни отношения!
    Последно редактирано от sladura89 : 04-09-2017 на 13:41

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Само не разбирам защо връзките ти са били по 1 месец, то едно е за по 1-2 пъти да се видите с някоя, но може и да се срещате редовно с друга, ако ви хареса и пак да не сте във взръзка, в смисъл да сте в неангажираща връзка, която може да изкара година, две но да нямате сериозни отношения!
    Главно, защото ходя на много места и те се мъкнат с мене, после се оказва, че си харсват някой друг, ама мен не ме интересува особено, защото само 1 момиче, което е било с мен, съм харесвал, за другите ми беше през оная работа. Те искат връзка, не аз. Обаче има и добри страни момичетата да са влюбени в теб, подаръци бол хахаха

Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Главно, защото ходя на много места и те се мъкнат с мене, после се оказва, че си харсват някой друг, ама мен не ме интересува особено, защото само 1 момиче, което е било с мен, съм харесвал, за другите ми беше през оная работа. Те искат връзка, не аз. Обаче има и добри страни момичетата да са влюбени в теб, подаръци бол хахаха
    Ем не знам много, много не ми се е случвало, ама има време ще видим какво ще стане!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си