- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Противозачатъчни
Ама сериозно как ли нещо, което подобрява съня, циркулацията, притока на кръв към яйчниците, намалява стреса и емоционалните прояви на човек, може да помогне в този случай ...Очевидно е нещо, което трябва да се прави в дългосрочен план за съхранение на репродуктивните възможности или най малкото, за да отпусне тялото, та да може да се справи с проблема по ефективно, следователно увеличавайки шансовете за оздравяване... Ако кажем хипотетично, че никога няма да оздравее, ще изгуби репродуктивните си възможности след 3 години, а ще срещне подходящ мъж след 5, то чрез подходяща диета, подходяща тренировка, лекарства ако са нужни и нагласа, тя ще може да задържи проявата на тези последствия достатъчно дълго, за да може да има деца
![]()
Това, че дадено нещо не си го чула в мола не значи, че не можеш да навредиш на някой като спориш за нещо, което не разбираш достатъчно.. Все пак не съм написал да седи върху пусната скара всеки ден по 10 минути... Айде спирам да споря, че и на мен взеха да ми поникват гърди и да ми измират мозъчните клетки...