.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Височина

Височина

Здравейте ! Значи аз съм момче на 14 години и съм висок 1,69..... Искам да ви попитам знаете ли някакви упражнения или някой спорт, за да порастна повече (примерно 5-10 см) ?

Здрасти. Аз съм 180. На 14 бях към 171 -172.
    Като цяло има потвърдена информация че всъщност оказвайки натиск на костите си ги стимулираш да растат. Като тренираш баскетбол те карат да скачаш със щанга. Което освен за скок помага и за ръста. Това обаче има минимален ефект.
    Имах едни приятели които за едно лято 8 срещу 9 клас пораснаха с по над десети сантиметра и в същото време качиха мускулна маса. Те бяха баскетболисти и това лято преминаха някакъв курс с хормон на растежа.
    Единия в крайна сметка стана над 2 метра, другия - към 196. По принцип е практика при добри тийн баскетболисти да го минават тоя курс за да пораснат достатъчно за да станат про-та.
    Хормон на растежа приложен в тая възраст е единствения сигурен начин да пораснеш. Зависи колко си се развил, може и да е късно. Но като цяло 13-14-15 години става.

Искам да те попитам за 14 годишен да бъда висок 1,69 това добре ли е или съм нисък за възрастта си ?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от TheLegendBG Виж мнението
    Здравейте ! Значи аз съм момче на 14 години и съм висок 1,69..... Искам да ви попитам знаете ли някакви упражнения или някой спорт, за да порастна повече (примерно 5-10 см) ?
    тъп
    Цитирай Първоначално написано от belphegor Виж мнението
    Здрасти. Аз съм 180. На 14 бях към 171 -172.
    Като цяло има потвърдена информация че всъщност оказвайки натиск на костите си ги стимулираш да растат. Като тренираш баскетбол те карат да скачаш със щанга. Което освен за скок помага и за ръста. Това обаче има минимален ефект.
    Имах едни приятели които за едно лято 8 срещу 9 клас пораснаха с по над десети сантиметра и в същото време качиха мускулна маса. Те бяха баскетболисти и това лято преминаха някакъв курс с хормон на растежа.
    Единия в крайна сметка стана над 2 метра, другия - към 196. По принцип е практика при добри тийн баскетболисти да го минават тоя курс за да пораснат достатъчно за да станат про-та.
    Хормон на растежа приложен в тая възраст е единствения сигурен начин да пораснеш. Зависи колко си се развил, може и да е късно. Но като цяло 13-14-15 години става.
    по-тъп
    Искам да те попитам за 14 годишен да бъда висок 1,69 това добре ли е или съм нисък за възрастта си ?
    най-тъп

честито, едновременно си първи и трети, тва е хубаво
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

За кво да сме тъпи ? И ти по-умен ли си ?

Всичко ти е наред гледай да растеш и на мускули. За ръста колкото толкова !

Мега фен Аватара на Rakshy
    За кво да сме тъпи ? И ти по-умен ли си ?
    вярвате в тъпотии и да, очевидно
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

АХАХААХАХАХАХАХХ от сумати време не съм влизал тука.. ся се сещам защо.. Значи виж ся къф е плана.

1. Виждаш ми аватара така хубаво го поглеждаш да го разбереш.
    2. Отиваш и скачаш като тъпанар с няква щанга на гърба по 5 часа на ден минимум.
    3. Връщаш се и пак ми гледаш аватара.

Повтаряш докато пораснеш ! 100% гаранция ! За първите 5ма 50% намаление ! Вземи сега 1 на цената на 2 , ако се обадиш в рамките на 3 минути 14 секунди и 5 стотни.

.. Дано си ме разбрал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си