.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Е за тялото ами аз сега в момента съм 1.51 см 55 кг даже са ми много но са мускули. Четох в нета че за да участваш в тия състезания трябва да си от 70 кг+ вярно ли е това ?
    Има и категория до 70 кг на някои турнири. Но участниците са обикновено поне 65-67 кг и нагоре. При тая чудовищна мускулна маса която си натрупал имаш някакви шансове да се класираш, ако сам организираш един турнир по културизъм. На твоето бивше основно училище. И ако осмите класове не участват, имаш всички шансове да се класираш в първата десетка. До медал едва ли ще стигнеш, но поне ще получиш почетна грамота за девето или десето място.

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Има и категория до 70 кг на някои турнири. Но участниците са обикновено поне 65-67 кг и нагоре. При тая чудовищна мускулна маса която си натрупал имаш някакви шансове да се класираш, ако сам организираш един турнир по културизъм. На твоето бивше основно училище. И ако осмите класове не участват, имаш всички шансове да се класираш в първата десетка. До медал едва ли ще стигнеш, но поне ще получиш почетна грамота за девето или десето място.
    абе не знам дали знаеш но има състезания и за 12 годишни пък и като си такъв специалист защо ти не организираш такъв турнир , а ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си