- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя ме заряза заради друг?
Здравейте приятел,пиша ви в 7;19 ,защото не мога да заспя.Преди точно 10 часа приятелката ми ме заряза ,заряза ме заради ДРУГ,добре не е толкова лошо да ме зареже просто ей така,заряза ме заради друг и най ме заболя,защото ми каза че съм и станал отвратителен,не изпитва нищо към мен,съжалява че сме били заедно,каза ми да се разкарам от живота и ЗАВИНАГИ,да спра да я търса,да и пиша,дори ми каза че вече съм мъртъв за нея.... заболя ме много,едвам сдържах сълзите ми,но успях по не знам какъв начин... Ходехме 7 месеца и утре правихме 8 месеца ,заеба ме като куче,дадох и всичко,живя вкъщи 2 месеца ,защото беше скарана с тяхните и след като се оправиха тя ме заряза по НАЙ гадния начин.. чувствам се ужасно ,27 цигари изпуших за 10 часа и не мога да я забравя,въпреки лошите и думи които каза,аз се надявам да се върне при мен,тя ми гарантира че няма да се върне при мен,аз и повтарях че ще осъзнае грешката си ,но тя каза че съм мъртъв за нея и че няма да има нищо общо с мен,било я е срам,гнус и какво ли не,просто живота ми се обърна на 180 градуса,мисля да се хвърля от блока в който живея и без това е 14 етажен,на никого няма да липсвам ,нашите ме изоставиха на 16,сега съм на 25,работя като програмист и нямам никак малка заплата,но така се случи че живота ми е обърнат нагоре с краката...да се самоубия ли ? Какво да правя ?
Човек се ражда сам и умира сам, осъзнай го. Какво ще правиш между раждането и смъртта няма значение, началото и края са сигурни. Животът е като контурен интеграл.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
момчее, стегни се, това е само мъничка дупка, нялколко месеца, очакват те светли неща
прави това, което си искал, обаче не си могълзаради нея
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Наистина ли искаш да се върне при теб човек, който ти е наговорил такива неща и е постъпил така с теб?
Като ти гледам начина на писане - ти със сигурност си някакъв умрял трол, не може човек на 25 и уж програмист да пише като второкласник, че даже и по зле !!! Добре е направила, че те е зарязала !
чудо голямо
и аз мисля че е по-добре че те е зарязала...
по-добре за теб!
Къде си спал 8 месеца, че не си видял са каква шаврантия ходиш?
щом си е изтрил профила все едно е някой трол
ама поне да беше казал какво е направил че да "ужасен, миризлив, миндил" както го е описала приятелката
все е имало нещо
ако е нямало видима причина, то е ясно, момиче с психични проблеми
случва се доста често