- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й покажа, че я обичам и я искам
Здравейте ! Ситуацията ми е много, ама много тегава и съм разбит. Наскоро приятелката ми скъса с мен, а ходехме от година.Тя е още така в пубертета, но много си я обичам и тя е единствения човек който ме прави истински щастлив.След като скъса с мен просто рухнах, психически, физически, емоционално и т.н. Исках и още искам да си я върна и от тогава правех кви ли не глупости с който я отблъснах повече.В момента ми говори някви неща дет направо ми се иска да се довърша като- не те обичам повече; нямам чувства към теб;мразя те; голям си идиот и т.н. обаче аз не и вярвам щото се изтърва, че чака да и докажа, че я обичам и че я искам, но аз всеки ден и казвам, че я обичам че ми липсва ужасно много че съм развалина без нея(даже плаках пред нея в началото :\\) и й напомням за времето прекарано заедно, спомените амаа никва файда...та моля ви кажете ми.. какво по дяволите да направя за да й докажа, че адски много я обичам и че не мога ама наистина не мога без нея. Правил съм й и преди подаръци, тя не е материалистка, не се кефи на такива неща, та ПЛС ХАЛП <3
1. спри да я търсиш без да казваш и дума повече
2. всичко, което правиш, не е мъжко, направо е обсебващо и неприятно
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Няма смисъл от такива гимнастики, момче. Тя чакала да й покажеш, че я обичаш, а тя ти показва, че не те иска... Звучи ли ти смислено да се бориш за човек, който не само не се бори за теб, но и те отхвърля? Помисли адекватно какво тя е готова да направи за теб(очевидно нищо), че ти да си стъпваш на врата да й доказваш, каквото и да е.
Знам, че няма да ме послушаш и ще продължиш да се занимаваш докато сам не се усетиш, така че приятно ти представление!![]()
Първата стратегия въобще не върши работа, защото тя така повече си мисли, че не ч обичам и че ми е все тая за нея
Знам, осъзнавам го, но кво да направя.. ако беше някаква случайна нямаше да пиша тук за съвет.И тя не е готова да мръдне пръст за мен, защото твърди, че аз съм виновен за всичко.. което на 40% си е вярно и съм и се извинявал и бяха големи циркове
И кое й е специалното, след като не би си мръднала пръста за теб? Това последното не можеш и няма да го промениш, каквото и да правиш. Просто или (вече) не те обича, или си е такава и е свикнала да не прави нищо за никого. Дори да се съберете, винаги ти ще си виновният, а тя ще е готова да си ходи. Не си струва, ако ще да е златна мацката, а тя едва ли е такава.
Пий една бира и си намери момиче, което също да полага усилия да е с теб, вместо само ти да се пънеш.![]()
Всеки прави своите крачки в една връзка, не е нужно ти да правиш нейните. Историята ти е подобна като с бившия ми. Година и повече се мъчих да си го върна, сам дойде, след като вече бях с друг, ама все пак твърде късно. Остави я да прави каквото си е наумила, нейн проблем, а ти се радвай на живота.