Здравейте ! Ситуацията ми е много, ама много тегава и съм разбит. Наскоро приятелката ми скъса с мен, а ходехме от година.Тя е още така в пубертета, но много си я обичам и тя е единствения човек който ме прави истински щастлив.След като скъса с мен просто рухнах, психически, физически, емоционално и т.н. Исках и още искам да си я върна и от тогава правех кви ли не глупости с който я отблъснах повече.В момента ми говори някви неща дет направо ми се иска да се довърша като- не те обичам повече; нямам чувства към теб;мразя те; голям си идиот и т.н. обаче аз не и вярвам щото се изтърва, че чака да и докажа, че я обичам и че я искам, но аз всеки ден и казвам, че я обичам че ми липсва ужасно много че съм развалина без нея(даже плаках пред нея в началото :\\) и й напомням за времето прекарано заедно, спомените амаа никва файда...та моля ви кажете ми.. какво по дяволите да направя за да й докажа, че адски много я обичам и че не мога ама наистина не мога без нея. Правил съм й и преди подаръци, тя не е материалистка, не се кефи на такива неща, та ПЛС ХАЛП <3