- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъката от любовта хелп
Предложете някакви хобита за разнообразяване, да запълвам излишното си време, за да не мисля много много,че имам чувството,че изпадам в някаква тотална депресия понякога
Попринцип до сега преодолявах проблемите си със спорт много тренировки.... но след "такъв тип проблем" като любовта и спорта не ми помага ;хх и на работа ходя и пак си мислите са ми там...
е ся почивни дни, да вися пред компа или телевизора не ми се струва вариант..
Изобщо как преодолявате такива моменти ;h
Излез с приятели това е най доброто решение и прави това което ти донася удоволствие някое хоби
излизай с добра компания, забавлявай се, спортувай, прави това, което ти харесва, усмихвай се, втълпи си, че си щастлив/а и рано или късно наистина ще забравиш, свързвай с дадената личност всичко най-лошо и така най-накрая ще се отвратиш, но не прави мръсно, нека всичко е в твоята глава..надявам се да съм била полезна, това са моите начини!![]()
Ходи за бира в Била. На промоция е до сряда.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Част от живота си е, трябва да си го преживееш, а това става с време. Каквото и да правиш, мисълта ще ти е все там...
погледни Стефан или Деймън в очите и ще ти изчистят чувствата :O
Започни да обичаш себе си! Чети хубави книги, пътувай, бъди позитивен, развивай се. Не забравяй, че хората не са незаменими. Научи се, че трябва да обичаш на първо място себе си, да вярваш в себе си и да вървиш напред (разбира се, нямам предвид да си егоист и да нямаш вяра на никой друг). Намери себе си, разбери желанията си, бъди насаме със себе си, постигни мечтите си, работи за тях. Ще ти кажа една книжка, която помага в такива моменти и която много добре връща баланса в живота ни - Мислещият човек на Джеймс Алън.
Бях в подобно положение преди няколко месеца и бях в него доста дълго време. В продължение на 2 месеца нямах вяра в нищо и желание за нищо. Това са глупости. 2 месеца, през които не съм се развивал, не съм помогнал на никого и не съм правил крачки към сбъдването на мечтите си. Не си заслужава. Единственото важно нещо е СЕГА! Оценявай момента, бъди осъзнат, няма вчера, няма утре, има само СЕГА! Бъди благодарен за тези, които са с теб. Бъди благодарен за всяко едно нещо в твоя живот! Бъди позитивен и не се напрягай много приятелю. Една от любимите ми фрази на Чарли Чаплин: "Life is a tragedy when seen in close-up but a comedy in long-shot meaning". Заради това усмихвай се, забавлявай се, смей се със сърце и дерзай!
И естествено, запознавай се с други готини мацки![]()
Последно редактирано от latinmoon : 06-18-2017 на 19:19
Спокойно ще мине след време, само че гледай да не станеш като мене да нямаш повече желание никога да се влюбваш!Айде и успех с начинанието!