- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ранен домашен любимец
здравейте хора, това май ми е първата тема
живеем на първия етаж и имаме котка- тя често слиза за разходки долу и обикновено се връща до няколко часа /може би не е оптималното решение, но да я държим затворена постоянно вкъщи е немислимо/
днес видях че има драскотина под оченцето от друга котка и се чудя дали е нещо опасно- може ли да се инфектира? какъв препарат мога да взема от ветеринарна аптека и въобще има ли нужда? Д:
драскотината е мъничка, дълга някъде сантиметър може би
чакам форумните /бъдещи/ ветеринари да изкажат мнение
клепача засегнат ли е ?
пп
аз съм настоящ ветеринар![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
уличните котки преживяват много повече от това
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.