.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: High standards

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Правописът за мен не е най-важното нещо съжалявам за тези, които ги дразни. Мерси за всички отговори. Не скромнича, защото знам че като кажа че съм на 17 и хората си представят съвсем друг образ. А и няма как да ме познавате.

Иначе имам добри новини, вчера се заговорих с някой, с когото имахме доста дийп разговор. Цялото ми време с този човек беше много смислено и изпълнено с вълнение Но не знам нищо за него (почти). Ще видим какво ще излезе.

Мега фен Аватара на pandabear
    научи ме на високи стандарти, pls.
    и да водя дийп разговори също, pls.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Правописът за мен не е най-важното нещо съжалявам за тези, които ги дразни.
    :/

"Умна и красива" ми е theme song на живота.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Първо напърво аз съм мюсюлманка. Не ям прасета. Второ в нашата свещенна книга е записано точно как се коли курбана с остър нож отсича се гърлото. Няма гонидби дяма стрелби няма забити брадви. Та моето семейство такова месо яде носят ни го от село или си го замръзямаме от село. А пък аз лично не ям вече защото така се чувствам по - добре. Мисля че вие трябва да си оправите коленето.
    *нормален начин за мен. Аз смятам за нормално за 100тен път го казвам... коленето чрез прерязване на гърлото с възможно най - остър нож.
    бях забравил колко си умна
    предполагам че си и също толкова красива

Мега фен Аватара на anonymous908491
    тва да гониш прасето, няма друго подобно преживяване

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Смея се с глас за това прасе
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Най-обичам разни провинциалистки с парички от мама и тати да се мислят за духовно извисени и нещо повече от простолюдието.
    Еми, съжалявам, може да си топа на топа в Малокучино (или откъдето си), но в София си поредната селска мома, търсеща принца на бял кон. Хубавото е, че повечето се събирате със себеподобни, разбирай момък с подобен бекграунд, който обаче от малък знае как се върти бизнес и как да е пробивен в своя микросвят. И всички са доволни - момата се занимава с интелектуална дейност, холистична медицина и Паулу Коелю, момъкът се труди мъжествено и води първата на почивки, боготворейки я, понеже не е "поредната проста пръчка".
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Чакай, това дори не звучи лошo ^
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Зависи от гледната ти точка за живота. За тях си е напълно ок, имам няколко такива познати и познати в двойки, чувстват си се добре, не пречат никому. Но това е посредствен скучен живот в балон (не че и аз не съм в своя си балон) и реално са доста ограничени. Самооценката им леко куца и надвишава реалността. Но пак казвам - повечето пъти не пречат, живуркат си добре и сигурно. Твай.

Или с други думи - по-добрият вариант от други, не и вариант за мен (дори не само лично участие, не съм си близка с тези ми познати), различен лайфстайл да го наречем.
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Ок, на мен не ми звучи безкрайно лошо, понеже се кефя на пробивни хора без значение от бекграунда, и + да си имаш хубавка жена и да я водиш напред-назад, и да си градите макар и скучен живот пак не ми изглежда лошо, ако е това което искаш

Не бих водила такъв начин на живот, но не изпитвам нищо негативно към хората, които го правят и не ми изглежда чак толкова скучно ( в крайна сметка всеки иска да прави това, което му е интересно, и като имаш свободно време и възможност го правиш, дори да е пауло или маникюр )

Разбирам ти пойнта, просто не виждам лошо в посредствеността/или каквото е описано горе, хората имат различни нужди и желания, + винаги можете да намерите общ език ако не за култура, то поне за пътувания, ресторанти, или там каквото имате като допирна точка

Е вече ти избираш дали да се допирате, разбирам, че по-скоро "не"

Нз, не държа всички около мен да са супер дълбоки
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Load Runnuer, явно трябва да се надуя за ти затворя плювалника. Та аз съм туркиня от елитно семейство, майка ми е родена на село, но си спечели стипендия за американски университет, после стана адвокат и имаше кариера от която я даваха по телевизията... Баща ми също тръгна от малък бизнес, който се разрасна. Живеем в София от 2002. Аз съм едно момиче на 17, което учи в езикова гимназия, (иначе говоря 5 езика). Интересувам се от езотерика и духовенство, искам да уча холистична медицина. Смятам се и ме смятат за красива. Имам хубаво лице и тяло. Но цялото това нещо не е особенно важно. Най-важно е каква личност си и дали си в мир със себе си.
    Ех ако не беше 10 години по-малка от мен...

"Не познавам някой, който да може да ме направи щастлива"
    Моите възгледи са такива, че не трябва да чакаш някой да те прави щастлив. Създаваш си цели. гониш ги, намираш си собственото щастие, без то да зависи от друг човек. И тогава вече можеш да намериш друг човек, който е направил същото с живота си и да се получи нещо добро. Но за мен връзката - не трябва да е самоцелна.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    А пък моя баща е едноличен акционер на банка, а майка ми е потомка на имперско семейство на Византия. Колко е трудно да си богата и красива. Никой не ме разбира.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Повече от фен Аватара на KREED
    LMAO!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    тая пак стана за смях
    радвам се

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Хубавото е, че повечето се събирате със себеподобни, .
    Всъщност повечето селячки търсят и често и успяват да задържат сравнително свестни момчета, за предпочитане от Софията, за да могат да си улеснят оставането в 'големия град' и след завършване на бизнес макро мениджмънт да не ги депортират обратно да копат картофи

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Всъщност повечето селячки търсят и често и успяват да задържат сравнително свестни момчета, за предпочитане от Софията, за да могат да си улеснят оставането в 'големия град' и след завършване на бизнес макро мениджмънт да не ги депортират обратно да копат картофи
    Най обичам хора, които се гордеят с неща, за които нямат никаква заслуга.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не се гордея. Та тя- София е гадна >> не идвайте :/

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Не се гордея. Та тя- София е гадна >> не идвайте :/
    Почти си интересна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове