- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- High standards
Правописът за мен не е най-важното нещосъжалявам за тези, които ги дразни. Мерси за всички отговори. Не скромнича, защото знам че като кажа че съм на 17 и хората си представят съвсем друг образ. А и няма как да ме познавате.
Иначе имам добри новини, вчера се заговорих с някой, с когото имахме доста дийп разговор. Цялото ми време с този човек беше много смислено и изпълнено с вълнениеНо не знам нищо за него (почти). Ще видим какво ще излезе.
научи ме на високи стандарти, pls.
и да водя дийп разговори също, pls.
Смея се с глас за това прасе![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Най-обичам разни провинциалистки с парички от мама и тати да се мислят за духовно извисени и нещо повече от простолюдието.
Еми, съжалявам, може да си топа на топа в Малокучино (или откъдето си), но в София си поредната селска мома, търсеща принца на бял кон. Хубавото е, че повечето се събирате със себеподобни, разбирай момък с подобен бекграунд, който обаче от малък знае как се върти бизнес и как да е пробивен в своя микросвят. И всички са доволни - момата се занимава с интелектуална дейност, холистична медицина и Паулу Коелю, момъкът се труди мъжествено и води първата на почивки, боготворейки я, понеже не е "поредната проста пръчка".
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Чакай, това дори не звучи лошo ^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Зависи от гледната ти точка за живота. За тях си е напълно ок, имам няколко такива познати и познати в двойки, чувстват си се добре, не пречат никому. Но това е посредствен скучен живот в балон (не че и аз не съм в своя си балон) и реално са доста ограничени. Самооценката им леко куца и надвишава реалността. Но пак казвам - повечето пъти не пречат, живуркат си добре и сигурно. Твай.
Или с други думи - по-добрият вариант от други, не и вариант за мен (дори не само лично участие, не съм си близка с тези ми познати), различен лайфстайл да го наречем.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Ок, на мен не ми звучи безкрайно лошо, понеже се кефя на пробивни хора без значение от бекграунда, и + да си имаш хубавка жена и да я водиш напред-назад, и да си градите макар и скучен живот пак не ми изглежда лошо, ако е това което искаш
Не бих водила такъв начин на живот, но не изпитвам нищо негативно към хората, които го правят и не ми изглежда чак толкова скучно ( в крайна сметка всеки иска да прави това, което му е интересно, и като имаш свободно време и възможност го правиш, дори да е пауло или маникюр )
Разбирам ти пойнта, просто не виждам лошо в посредствеността/или каквото е описано горе, хората имат различни нужди и желания, + винаги можете да намерите общ език ако не за култура, то поне за пътувания, ресторанти, или там каквото имате като допирна точка
Е вече ти избираш дали да се допирате, разбирам, че по-скоро "не"
Нз, не държа всички около мен да са супер дълбоки
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ех ако не беше 10 години по-малка от мен...
"Не познавам някой, който да може да ме направи щастлива"
Моите възгледи са такива, че не трябва да чакаш някой да те прави щастлив. Създаваш си цели. гониш ги, намираш си собственото щастие, без то да зависи от друг човек. И тогава вече можеш да намериш друг човек, който е направил същото с живота си и да се получи нещо добро. Но за мен връзката - не трябва да е самоцелна.
А пък моя баща е едноличен акционер на банка, а майка ми е потомка на имперско семейство на Византия. Колко е трудно да си богата и красива. Никой не ме разбира.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Не се гордея. Та тя- София е гадна >> не идвайте :/