.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.

Samsung A5 (2016) или Huawei P9 lite?

Дайте своето мнение и се обосновете
    Благодаря

Супер фен Аватара на JDeel
    Нито единия Обосновката ми е цената, и двата са над 400, може би над 500 лв. За нещо дето ще се ползва максимум 2-3 години няма много смисъл. Освен ако нямаш добри доходи + най-малко 5000 лв свободни пари и 10% от тях не ти представляват голям проблем. Има сносни телефончета и за под 300 лв.

Иначе ако все пак ще чупиш кинти, взимаш който повече ти харесва външно. Или гледаш сравнения и тестове и претегляш предимства и недостатъци според предпочитанията ти: https://www.youtube.com/results?sear...Huawei+P9+lite

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Изгледах поне 10 такива клипчета и всеки имаше различно мнение. Някои предпочитат самсунга други хуавея. В крайна сметка се спрях на самсунга и го чакам да дойде. Дано не остана разочарована. Благодаря иначе за отзива

аз избрах айфон7
    САМО ЛЕВСКИ!

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от EffinSick Виж мнението
    Дайте своето мнение и се обосновете
    Благодаря
    Реално двата телефона са с доста сходен хардуер. В този конкретен случай, може би A5 има малко по-добра камера и може би батерия. Относно дисплеите, то amoled-a има доста по-различни цветове от IPS. Тук си вече опира до личен вкус, но повечето хора се радват повече на амолед дисплеите, макар да не представят реални цветовете. Лично аз вероятно бих предпочел P9 ако трябваше да избирам, но отиди и виж двата телефона на живо, така най-добре ще прецениш.

Цитирай Първоначално написано от Jack_Reacher Виж мнението
    аз избрах айфон7
    Я направи една тема по въпроса, че може да има хора, които са пропуснали да разберат.

Вземи си Galaxy Alpha, 200 лв с нова батерия. Усещането е като iPhone само че е с малко по-голям дисплей. Единствено снимките при ограничена осветеност са кофти, но А5 едва ли ще е мн по-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си