.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Помощ..

Exclamation Помощ..

Здравейте, тази година правя 17. Имам приятел от около 2 седмици, той е на 25. Запознала съм го с родителите си, те го харесват, нямат нищо против, на мен ми е много хубаво с него всичко си е както трябва. НО. Той си мисли, че съм като другите '' кифлички '' и ще го нараня, понякога ми показва, че е влюбен в мен, но след известно време показва точно обратното. Аз наистина се влюбвам в него, много ми е приятно с него, чувствам се добре и защитена. Много сладко. Често след като се скараме нещо, меша други момчета, бивши и т.н. Как да му покажа, че съм сериозна и наистина не искам да го губя? Моля ви помогнете.............
    Жената за любов би направила всичко - дори и секс. Мъжът за секс дори би обичал.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Проблемът е в него, звучи неуверен, няма каква да направиш, освен да внимаваш да не те нарани той
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Нали Няма решение този проблем.... А наистина ми е уникално с него, лошото е, че много бързо свиквам с хората..
    Жената за любов би направила всичко - дори и секс. Мъжът за секс дори би обичал.

Повече от фен Аватара на KREED

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си