- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложен казус
Как да целуна момичето, което харесвам? Тя се натиска с всички, освен с мен само защото съм ѝ БФФ. Дори съм ѝ правил намеци за интимност, които приема само като шега. Познаваме се от 4 години и знаем почти всичко един за друг. Имаме си безгранично доверие и знаем множество тайни един за друг. И ако дори успея да я целуна, ме е страх да не си развалим силното приятелство.
Би ли се натискал със сестра ти?
Когато познаваш момиче от години, без тя да е разбрала че имаш пенис и възнамеряцаш да го използваш срещу нея, ти си и като брат.
Винаги ако харесаш някое маце тя трябва да го разбере веднага. Може да не ти откликне - но това е добре, щото няма да се опитваш да се промъкнеш тихомълком в гащичките и през сближаване от типа - аз съм ти най-добрия приятел.
Ако трябва да ти дам съвет - той е - хвани си друга.
Ако много държиш да е точно тя, трябва да се отддръпнеш първо. Да спреш да и бъдеш брат.
Сложен казус си е, братле, ама това е.
Като някоя мацка те привлича, тя трябва да го разбере възможно най-скоро.
Уууу френд зоната.. Принципно тя е вид тест и единствения начин да го преминеш е като излезеш, а това значи да си развалиш приятелството.. Приеми факта, че тя просто не те вижда по този начин..
Предполагам ако имаш топките пожеш да я целунеш внезапно в правилния момент, примерно докато се шегувате и да й заявиш, че не я виждаш като приятел и че това не може да продължава, тоест трябва да рискуваш приятелството си за кратка сексуална връзка евентуално... Ако те брой за ценен приятел може и да се получи.
Принципно аз бих заебал всичко, защото не си струва да си тровя нервите и да се тормозя, че се натиска с целия град..
Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-21-2017 на 14:56
Ще се съглася с хелпъра, вярно е е все едно брат ти да те поиска
Ако я кефиш за повече, ще разбереш, или я питай просто
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
BOI! RIGHT IN THE CRINGE!!!
Човек, имай малко реална преценка на нещата and move the fuck on.![]()