.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Винаги ли трябва момчетата да направят първата стъпка?

Според вас трябва ли винаги момчето да предлага на момичето , което харесва да излезнат някъде , да й пише първи или да й каже какво чувства към нея и т.н? Вмомента съм в дилема какво да правя..харесвам момиче , но и двамата сме супер срамежливи и никой не знае какво мисли другия за него Излизаме заедно в компания (няколко пъти и само двамата) , говорим си през повечето време и се смее на шегите ми колкото и да са тъпи... и се чудя да й кажа ли просто какво имам към нея или да изчакам за някъкви намеци , за да видя дали наистина има нещо?
    Последно редактирано от NoIdeaDude : 04-21-2017 на 05:21

Мега фен Аватара на anonymous908491
    ти не си говорил с нея ли, освен общите приказки в компания

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Давай

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    ти не си говорил с нея ли, освен общите приказки в компания
    Говорил съм с нея и като сме излизали само с нея двамата

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Пакани я да дойде с теб на църква. Ако направи това значи е готова на всичко за теб.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Започни да и говориш за други момичета. Покажи и, че си поне малко разгонен.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Пакани я да дойде с теб на църква. Ако направи това значи е готова на всичко за теб.
    ако в петък 13 е готова да отиде с него на гробището, значи тогава би направила всичко

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от NoIdeaDude Виж мнението
    и се смее на шегите ми колкото и да са тъпи
    Не че имам много опит, но това според мен е знак, че те харесва, поне така съм чувал!

Колкото до първата стъпка според мен, който има интерес към другия е хубаво да го покаже, а не да си трае и да чака другия да направи първата стъпка, защото той може и идея да си няма, че дадено момиче го харесва! Така, че е напълно нормално и момичетата да правят първа стъпка или защо не и двамата, някак си по-честно ми се струва така, не е справедливо винаги момчетата да са длъжни да правят първата стъпка!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Колкото до първата стъпка според мен, който има интерес към другия е хубаво да го покаже, а не да си трае и да чака другия да направи първата стъпка, защото той може и идея да си няма, че дадено момиче го харесва! Така, че е напълно нормално и момичетата да правят първа стъпка или защо не и двамата, някак си по-честно ми се струва така, не е справедливо винаги момчетата да са длъжни да правят първата стъпка!
    Мерси за не-тролското мнение

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Не.

Мега фен Аватара на pandabear
    Абе не знам колко момчетата правят винаги първата стъпка. Но на мен в последните 4 години само веднъж ми се случи т'ва "винаги". Може и аз да съм счупена де. Никога не изключвам този вариант.
    Просто действай, без да чакаш Намеците не са особено добър вариант.
    Последно редактирано от pandabear : 04-24-2017 на 14:37

Голям фен Аватара на Ospi
    По принцип момчето прави първата стъпка, но момичето подсказва и като са на една вълна става яко.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Абе не знам колко момчетата правят винаги първата стъпка. Но на мен в последните 4 години само веднъж ми се случи т'ва "винаги". Може и аз да съм счупена де. Никога не изключвам този вариант.
    Просто действай, без да чакаш Намеците не са особено добър вариант.
    +10000000
    За сумати време и общо три връзки (третата я мъча в момента и е млада), само единия беше наясно, че ме иска и си ме цунка пръв. Останалите двама си признават, че ако не съм била аз да им се метна на вратовете или да ги изнасиля, нямало да направят крачка в каквато и да е посока.
    квак

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    +10000000
    За сумати време и общо три връзки (третата я мъча в момента и е млада), само единия беше наясно, че ме иска и си ме цунка пръв. Останалите двама си признават, че ако не съм била аз да им се метна на вратовете или да ги изнасиля, нямало да направят крачка в каквато и да е посока.
    Мхм къде ги тия момичета дето да се мятат още не съм срещал такива, пък не знам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си