.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Пакани я да дойде с теб на църква. Ако направи това значи е готова на всичко за теб.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Пакани я да дойде с теб на църква. Ако направи това значи е готова на всичко за теб.
    ако в петък 13 е готова да отиде с него на гробището, значи тогава би направила всичко

Супер фен Аватара на sladura89
    Колкото до първата стъпка според мен, който има интерес към другия е хубаво да го покаже, а не да си трае и да чака другия да направи първата стъпка, защото той може и идея да си няма, че дадено момиче го харесва! Така, че е напълно нормално и момичетата да правят първа стъпка или защо не и двамата, някак си по-честно ми се струва така, не е справедливо винаги момчетата да са длъжни да правят първата стъпка!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Колкото до първата стъпка според мен, който има интерес към другия е хубаво да го покаже, а не да си трае и да чака другия да направи първата стъпка, защото той може и идея да си няма, че дадено момиче го харесва! Така, че е напълно нормално и момичетата да правят първа стъпка или защо не и двамата, някак си по-честно ми се струва така, не е справедливо винаги момчетата да са длъжни да правят първата стъпка!
    Мерси за не-тролското мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си