- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Самозащита
Не казвам, че в школата имаш упражнения с непълно разглобен Макаров (стандартно снаражение) 16 патрона (в кутийка),
2 пълнителя ( 2 по 8 ) и 4 мишени от 20/15/10/5 метра (а почваш на 30 метра от 20та метра та общо 50 метра) и колеги включително и аз сме го правили 4/4 4/4 4/4 4/4 за ~ минута, но го казвам. Не знам колко си бърз, ама при разглобен пистолет и боеприпас извън пълнителя ти правя 16 убийства за под минута, както искаш го смятай.
Рекорда е 37 секунди, преди 5-6 години. Момчето в момента е в СОБТ.
Ако искаш Самурай Джак да си, като те види някой с тоя меч ще се сцепи да ти се смее..
О и впрочем, при незареден пистолет в кобур - се произвежда точен инстинктивен изстрел за под 1 секунда.За простите умове (това значи, да си откопчае кобура, да си вдигне пистолета, да свали предпазителя, да го зареди да се прицели и да произведе изстрел. Пак. ПОД 1 СЕКУНДА.
)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Последно редактирано от haritov : 04-26-2017 на 02:45
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.