Първоначално написано от papugai по-грозна ли си Много съм грозна, ще се явявам на конкурс за грозота и мисля, че ще спечеля.
Първоначално написано от Iphigenia Много съм грозна, ще се явявам на конкурс за грозота и мисля, че ще спечеля. пробвай на конкурс за най-космати топки и там имаш шанс
Първоначално написано от papugai пробвай на конкурс за най-космати топки и там имаш шанс Защо винаги гледаш от собствената си камбанария.
Първоначално написано от Iphigenia Защо винаги гледаш от собствената си камбанария. ми тръгна ли да гледам от чужда, ще стигна в твоето положение и ще трябва да се лекувам от шизофрения
Първоначално написано от papugai ми тръгна ли да гледам от чужда, ще стигна в твоето положение и ще трябва да се лекувам от шизофрения Така ли, колко често мислиш за мен.
Първоначално написано от Iphigenia Така ли, колко често мислиш за мен. много си грозна, опитвам се да не е често
Първоначално написано от papugai много си грозна, опитвам се да не е често Това ме устройва идеално, хохохо.
Правила