Здравейте , имам нужда от съвет нямам с кого да споделя а ми трябва малко помощ .
С приятеля ми сме заедно от деца вече 7-ма година , като имаме една раздяла за около 1 година . Той е мн добър но най-големият му проблем е и заради което се бяхме разделили е че не си показва чувствата , смисъл никога не казва какво изпитва или да те целуне , или прегърне . Казва , че е такъв просто и не му е хубаво да целува или прегръща , а да не говорим да каже обичам те . Наистина сега ако някой ме попита кога за последно ме е целунал или прегърнал със сигурност няма да мога да кажа от когаа , беше отдавна .. От известно време някакси сме се отдалечили един от друг , той казва , че всичко е наред , и че аз си втълпявам но аз не мисля така .. Имало е вечери в продължение на няколко дни в който не си обелваме по една дума или ако си кажем нещо то е защото става много тихо в стаята и просто на един от двамата ни става кофти . А за секс да не говорим , сега в седмицата веднъж и в повечето случей той заспива защото е пил и просто по време на секса си заспива.. По никакъв начин не показва че му е хубаво просто си лежи все едно гледа телевизия ..

( секса не е най-важното за мен, но по това познавам че нещо не е добре във връзката ни няма желание а го прави защото трябва )
Незнам хора объркана съм , незнам вече даже дали го обичам както преди , ако се разделим дали ще ми липсва или ще се чувствам по - добре ,защото ние в момента все едно сме съквартирантипо нищо не прилича че сме двойка и може би ще ми липсва самото присъствие защото съм свикнала незнам.. тежко ми е като не показва че ме обича и все си мисля , че има друго момиче ( само за секс) колкото и да отрича. Станах точно като съпруга само готвя, чистя , пера и до там все едно сме женени от 20 години и страста е отминала. А толкова искам малко повече внимание и да ми покаже че наистина ме обича , че все още ме желае .. И като се замисля ами след 10 години като имаме деца и като сме официално семейство тогава какво ?... ( сиг няма и да спим заедно ... ) Прекалено рано е тръпката помежду ни да изчезне според мен .. и незнам може би искам по - различен живот вече , да остана сама известно време , защото последно време се задушавам не съм щастлива само за това мисля и съм много объркана

Ще се радвам ако някой сподели мнение ще съм благодарна