- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Време ли е за края на връзката ни ?
Здравейте , имам нужда от съвет нямам с кого да споделя а ми трябва малко помощ .
С приятеля ми сме заедно от деца вече 7-ма година , като имаме една раздяла за около 1 година . Той е мн добър но най-големият му проблем е и заради което се бяхме разделили е че не си показва чувствата , смисъл никога не казва какво изпитва или да те целуне , или прегърне . Казва , че е такъв просто и не му е хубаво да целува или прегръща , а да не говорим да каже обичам те . Наистина сега ако някой ме попита кога за последно ме е целунал или прегърнал със сигурност няма да мога да кажа от когаа , беше отдавна .. От известно време някакси сме се отдалечили един от друг , той казва , че всичко е наред , и че аз си втълпявам но аз не мисля така .. Имало е вечери в продължение на няколко дни в който не си обелваме по една дума или ако си кажем нещо то е защото става много тихо в стаята и просто на един от двамата ни става кофти . А за секс да не говорим , сега в седмицата веднъж и в повечето случей той заспива защото е пил и просто по време на секса си заспива.. По никакъв начин не показва че му е хубаво просто си лежи все едно гледа телевизия ..( секса не е най-важното за мен, но по това познавам че нещо не е добре във връзката ни няма желание а го прави защото трябва )
Незнам хора объркана съм , незнам вече даже дали го обичам както преди , ако се разделим дали ще ми липсва или ще се чувствам по - добре ,защото ние в момента все едно сме съквартирантипо нищо не прилича че сме двойка и може би ще ми липсва самото присъствие защото съм свикнала незнам.. тежко ми е като не показва че ме обича и все си мисля , че има друго момиче ( само за секс) колкото и да отрича. Станах точно като съпруга само готвя, чистя , пера и до там все едно сме женени от 20 години и страста е отминала. А толкова искам малко повече внимание и да ми покаже че наистина ме обича , че все още ме желае .. И като се замисля ами след 10 години като имаме деца и като сме официално семейство тогава какво ?... ( сиг няма и да спим заедно ... ) Прекалено рано е тръпката помежду ни да изчезне според мен .. и незнам може би искам по - различен живот вече , да остана сама известно време , защото последно време се задушавам не съм щастлива само за това мисля и съм много обърканаЩе се радвам ако някой сподели мнение ще съм благодарна
Мац, няма сми.
Сексът е важен, не защото е секс, ами защото показва отношението и на двамата партньори към връзката.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Обичта не се изразява само в целувки, прегръдки и секс. Нито пък в това постоянно някой да ти повтаря, че те обича. Ако според теб това е обичта значи по твоите стандарти не те обича и правилното решение да се разделите.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
самият факт, че подобни мисли са нахлули в съзнанието ти би трябвало да дадат отговор на някои от въпросите ти.
друго е разковничето...двама обичащи се души могат да преодолеят подобно състояние и етап от връзката заедно.
също така съм съгласна с коментара на inewton.
Става въпрос , че той по никакъв начин не показва какво чувства нито с действия нито с думи ...
А до преодоляването той мисли че нямаме проблем и на него му е ок това приятелско държание.
не употребява наркотици
звучи като край, да
щом изобщо не ти е ок с него...
а иначе подготви се за криза, защото
всяка промяна винаги е свързана с някаква криза.
може би ще ти е трудно в началото, но ако си наясно защо го правиш...
Ясно е че ще ми е трудно отначало ние живеем заедно вече 3 години и съм свикнала с присъствието муу.. Ще се опитам да намеря подходящ момент за този разговор ..няма да е никак лесно но трябва независимо какъв ще е краят![]()
Проблемът не е в секса, нито в прегръдките сами по себе си, а в това че за цели седем години няма напредък. Когато една връзка е в подобен застой, без да се правят крачки напред, хората започват да се приемат като неособено интересна даденост.
На колко сте години? Говорили ли сте за някакви общи планове освен че си поделяте разходите и обитаемата площ и май само формално леглото?
Ако и преди е бил такъв, а не е поведение, датиращо от една две години, то може би човекът е този тип и трябва да решиш можеш ли да направиш компромис с това, да не ти показва любовта си (въпреки че евентуално я има). Ако в началото е бил друг, по- различен и по- експресивен в чувствата си, значи, че просто са отшумяли, а не, че не умее да ги показва.
Помисли си, погледни назад към цялостните ви отношения и как са се променили, т.е. виж цялата картинка и прецени за себе си.
Последно редактирано от therichbitch : 04-23-2017 на 23:12