.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Какво мисли малката ти сестра по въпроса след причакването пред училище?
    Очевидно не умира от щастие, мисля, че всеки би се почувствал по този начин.

Цитирай Първоначално написано от PathToOuroboros Виж мнението
    Впрочем ако сестра ти има фейсбук и споделя къде ходи и къде се движи принципно е хубаво да го блокира и да ограничи информацията към външни хора примерно... Сега обикновено всеки споделя къде пие фрешче и къде с кой е бил и ако честно искам да убия някой, само трябва да отделя една седмица да начертая схема на поведение и навици.. Трябва да го прекръстят на сталкбук
    Профилът ѝ е ограничен принципно, но е възможно да е проследил профили на приятелите ѝ и така да е измъкнал някаква информация.
    Последно редактирано от Iphigenia : 04-25-2017 на 20:06

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ти си едно малко лъжкинче
    да си знаеш само
    историята издиша отвсекъде- големия шеф от Русия УОООООУ да си губи времето да ходи в БГ да преследва няква мнима ученичка
    рускинчетата и да се возят в колата ще са доволни той тръгнал да си губи дни за няква сополанка
    фейк история
    Може да не е голям шеф
    Всякакви калъфи има на лийд позиции или 1во ниво мениджъри, просто защото някой трябва да обира пешкира

Иначе и аз мисля, че историята фантасмагория, не частта с руския шеф, ами частта със семейството, дето уж не знаят , "щяла да говори с валери и тн"
    Или е преувеличен флирта, или сестрата и мъжа й не знаят изобщо какво става.
    Защото ако беше толкова критично колкото е описано, някой др в семейството трябваше да е реагирал моментално.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Може да не е голям шеф
    Всякакви калъфи има на лийд позиции или 1во ниво мениджъри, просто защото някой трябва да обира пешкира

Иначе и аз мисля, че историята фантасмагория, не частта с руския шеф, ами частта със семейството, дето уж не знаят , "щяла да говори с валери и тн"
    Или е преувеличен флирта, или сестрата и мъжа й не знаят изобщо какво става.
    Защото ако беше толкова критично колкото е описано, някой др в семейството трябваше да е реагирал моментално.
    Не знам дали е голям или малък, но очевидно е важен човек във фирмата, в която работи Валери.

Историята е реална, колкото и странно да звучи. Опитвам се да реша проблема чрез сестра ми и съпруга ѝ без да намесвам родителите ми, защото в момента си имат достатъчно грижи и да им стоваря още една не върви. Но благодаря за сериозното отношение, NomNomNom, от малкото, които коментираха по темата си, ценно беше да чуя друго мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си