- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Твърде особена ситуация
Сестра ти на колко е?
- сестра ти му казва твърдо и котегорично не.
Как ще го каже, зависи от това колко далеч е стигнал с предложенията - някои мъже много добре се измъкват, ако кажеш не, ти вменяват вина, че не те свалят и ти си измисляш.
При всеки случай, начинът е - да каже не. Не, ни мога. Ако пита защо - да не обяснява. Ни мога и точка. Ако каже - само приятелски е - пак - не, не мога.
Ако е добронамерен (никъв шанс) ще разбере, че се е притеснила и ще я остави, дори наистина да има чисти намерения.
Не,не и не. Без обянения.
А мъжа на сестра ти ми звучи да е за бой, ако не той - родителите ти - аз веднага бих питала шефа ми защо пише на непълнолетна роднина. Тип - тш приятел ли си с хриси, е така да опипам почвата, да усети, че знам - само това би го накарало да внимава, защото шефа може да мисри, че хриси не споделя.
Ако е пълнолетна - ок, не е такава драма.
Сега, този мъж, ако е такъв и с други жени, има шанс да е свикнал с отказите, + че ако не е сестра ти, ще е друга.
Не-то амбицира обаче. Има шанс да го амбицира и да стане агрисивен/отмъстителен, но ако стане, ще си навлече проблеми, сигурно го знае.
Пак казвам, не е нещо необичайно случващото се, мъжете виждат в младите момичета лесна мишена, и ако се дръпне, ги амбицира много, тр твърдо не
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...