Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
Сестра ти на колко е?

- сестра ти му казва твърдо и котегорично не.
Как ще го каже, зависи от това колко далеч е стигнал с предложенията - някои мъже много добре се измъкват, ако кажеш не, ти вменяват вина, че не те свалят и ти си измисляш.
При всеки случай, начинът е - да каже не. Не, ни мога. Ако пита защо - да не обяснява. Ни мога и точка. Ако каже - само приятелски е - пак - не, не мога.
Ако е добронамерен (никъв шанс) ще разбере, че се е притеснила и ще я остави, дори наистина да има чисти намерения.
Не,не и не. Без обянения.

А мъжа на сестра ти ми звучи да е за бой, ако не той - родителите ти - аз веднага бих питала шефа ми защо пише на непълнолетна роднина. Тип - тш приятел ли си с хриси, е така да опипам почвата, да усети, че знам - само това би го накарало да внимава, защото шефа може да мисри, че хриси не споделя.
Ако е пълнолетна - ок, не е такава драма.

Сега, този мъж, ако е такъв и с други жени, има шанс да е свикнал с отказите, + че ако не е сестра ти, ще е друга.

Не-то амбицира обаче. Има шанс да го амбицира и да стане агрисивен/отмъстителен, но ако стане, ще си навлече проблеми, сигурно го знае.

Пак казвам, не е нещо необичайно случващото се, мъжете виждат в младите момичета лесна мишена, и ако се дръпне, ги амбицира много, тр твърдо не
На 16 е.

Тя деликатно се измъква всеки път, като ѝ пише с идеята, че няма да е в България задълго, ама става много нахален вече. Просто тя не може да се изправи пред някого и да каже не. Първо мислела, че е просто любезен, сега си мисли, че може наистина да е влюбен в нея и не иска да го обиди. На тази възраст е нормално да мисли така. Ама и не ми дава да се обадя да говоря с него.

А за Валери - да, доста слабохарактерен излезе, мисля, че се страхува от шефа си, честно казано.