- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подарък за абитуриент
Тази година съм канена на 3 бала на различни момчета и не знам какво да им подаря - никога не съм била на бал и си нямам идея какво се подарява. Моля който може да ми даде някакво предложение. Благодаря![]()
еми на момче няма какво много..сребърна гривничка,пръстенче,стилна ризка.. това се сещам сега![]()
Протмоне, колан, марков парфюм, гривна ..
Това се сещам за момента![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Охх......Ние тази година сме на 4 бала- на 3 момчета и едно момиче...и понеже са ни роднини иии поне 500 лв. ще идат за тях...няма да купуваме нищо....![]()
Според мен може да е и нещо малко,но от сърце!
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Аз си мислех за нянкакъв базикчийски сувенир - нещо, което ще му остане за спомен. Или примерно портмоне - с пожелание да е винаги пълно![]()
И аз имам същия проблем, но ще му подаря една химикалка - ще я гравирам с инициалите му... Момчето се кефи на такива неща и съм сигурна, че ще му хареса...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
сабирате пари целата компания която ще сте там или тея дето се познавате и искат сабирате там по колко пари се разберете и му ги давате па тои кво иска да ги праи![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
На единия по този начин ще му купим нещо по-голямо, което той е казал, че иска. Но на другите почти не им познавам компанията и ще е трудно да се комбинирам с някой.Първоначално написано от ludia_s
Ето ти някои нестандартни идеики - снимка върху пъзел или чаша - уникалноПървоначално написано от Ани
Виж и други подобни -> www.podarac.com !
Часовник. Става за момчета и момичета. Има на всякакви цени.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Часовник не се подарява.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Don't tell me what I can or can't do !
Ами както казаха по-горе защо не съберете пари и му купете нещо златно,сребърно...парфюм или дреха?
Защо?Първоначално написано от Boyd
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Уф, с тия суеверия за часовниците, поне ги знайте докрая като отсичате толкова рязко, че часовник не се подарява.
sexa_na_kompleksa, поверието е, че отбраяваш минутите, когато ще умре, но и ако той ти даде стотинка, така си го купува от теб и вече поверието, че ще умре, в момента, в който свърши батерията, не важи.
аз знам, че не се подарява между гаджета защото отброявал времето до края ама нз ...Първоначално написано от shadow4e
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ако ти е приятелка е задължително.Първоначално написано от butty
![]()
Ехх... и аз съм на зор, да ви кажа ли... Тази година в нашата компания има поне 7-8 абитуриентиТ.е., половината компания завършва
И, досещате се, че няма как да купим нещо за всички... Но аз трябва поне да избера подарък на моя приятел, а си нямам идея какво да е. По принцип парите не са ми били проблем, но що се отнасяше до подарък за Коледа или рожден ден, който да е в рамките на около 30 лв. Но пък нали за бал все пак се подарява нещо по-така, особено ако човекът ти е близък. А аз не знам дали ще получа съпорт от наште и ми е доста напрегнато. Повечето ми приятелки купуват парфюми, аз обаче, естествено, искам нещо по-различно. Момчето ми има по-нестандартен вкус за всичко (ако предпочитанията му въобще могат да се нарекат вкус) и винаги ме е затруднявал с подаръци. Ако случайно на някой му хрумне нещо по-така, нека да помогне, че е голям зор
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Тази година съм на абитуриентска на приятел и смятам да взема нещо по-креативно и неангажиращо, като алкохолна игра или скреч карта.
В тази статия има някои добри предложения: https://dreboliiki.com/podarak-za-abiturient/