- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Комплексирана
Здравейте! В случай че сте на 18 години , нямате приятел , ниски сте (155) , имате голям нос, следователно заради тези комплекси не искате да излизате на обществени места и Ви е срам от самата ви същност , какво бихте направили : да сложите край или да бъдете тотален непукист?
каквоооооооооооооооо
как може да те е срам от такива неща
тук - 156см, нямам приятел, имам и дълъг, и широк, и гърбав, голям нос, не излизам на обществени места защото ме мързи
не виждам от какво да ме е срам
не виждам от какво теб да те е срам
гърбав ли ти е и на теб носа?![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Абе, хора, моля ви се !
Какви са тези комплекси?
Всеки човек е хубав по свой собствен начин.
Вярно, че напоследък всеки гледа външния вид, но това не означава, че тези така наречените лоялни хора са изчезнали.
Не знам как можете да се лишавате от забавления/излизания навън, само защото имате някакъв малък проблем и ви е страх от хорското мнение. Няма нищо по-хубаво да обичаш себе си, такъв какъв то си и да си покажеш, че не те е срам.
Важното е да попаднете в правилната обстановка и всичко ще бъде наред!
"И луната е самотна, но блести"
Я,се взимай в ръце,ей...И аз не съм от високите,ама не ми пука...![]()
чакам още две джуджарки и ще разиграем седемте джуджета и Снежанка във вариант с принц в беда
Бас ловя, че повечето пишещи тук успокоителни и окуражаващи коментари не биха взели на сериозно човек като автора в реалния живот, пък какво остава за секс или връзка с него.
Варианта ти е да си намериш хора като теб.
???
Ти прочете ли темата
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...