- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и го кажа или дали изобщо да и го казвам..
Здравейте,
На 22г съм
В последните 1-2 месеца се запознах с едно момиче(на 18г Живеем в различни градове), опознахме се, говорим си,лафим си, чатим си.. по-цял ден ... Абе страхотно е..
Но как да го кажа, тя си е малко лудичка(в добрия смисъл разбира се) и си приказва какви ли не глупости... а понякога доста се отпуска и ми приказва какви ли не нещица :Д
Все тая..., сподели ми,че го правила няколко пъти с бившия и приятел.. без да съм я питал или разпитвалл..
и така към проблема: не знам как да и го кажа,че съм девствен.. Мм имал съм контакти, но просто до секс не се е стигало...
Разбира се по никакъв начин не съм се издавал, но тя си е по-отпусната и да не ме помисли за някой смотаняк.. Казвал съм и,че ако искам някое момиче Основната цел не ми е СЕКСА,а да имам човек до себе си Естествено тя ми е споделяла ,че съм наистина различен и че не е попадала на човек като мен... Скоро ще ми идва на Гости и не,че се надявам на Секса.., но винаги това ми е била единствената "тъпня" която ме е тревожила...
Да го запазя в тайна или да и го споделя, но ако го споделя бих изглеждал доста жалък.. Как мислите,че би било по-добре.. Като нямаш опит ?или ако се стигне до подобна ситуации предполагам,че няма да съм хептен Жалък;;х;х;х
Според мен трябва да й кажеш. Много по- лесно е да казваш истината. Пък ако се изложиш, хич да не ти пука. Не знам защо на всички толкова ви пука за мнението на другите.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Квото и да решиш да и кажеш не мисля, че ще е от голямо значение ако момичето те е харесало.
Ако те харесва наистина няма да й пука дали си девствен или не.
Сподели и го чак тогава, когато си сигурен, че ще имаш нещо повече с нея.
Ако ти иде отвътре да ѝ кажеш - кажи ѝ. Ако ли не - недей.
На нея няма да и пука.
100%
Има даже вероятност да ѝ е кеф, че ше ти е първата.
Но ако ти се смяташ за жалък - има вероятност да ѝ го предадеш това.
Най добре да си искрен -ако решиш да ѝ кажеш. Нещо от типа на "Ми аз се притеснявам от това, но всъщност никога не съм правил секс" Това няма да те направи жалък. Малко хора са искрени и показват своите уязвими страни, защото се иска кураж за това.
Успех и кажи как се развиват нещата понатам![]()