.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да не влагаш толкова чувства ???

Имам проблем с превързаноста към хората...

Когато харесам някого наистина искам да го опозная и като видя,че поне има малко интересен започвам да задълбочавам нещата да се интересувам да споделям започвам да се привързвам

има едно момиче с което се запознах и я Харесах веднага, различна, интересна, забавна, красива....но започнах да се влюбвам в нея и постоянно да мисля за нея.., но заслужава ли си? Понякога мисля,че прекалявам "Нахалствам" и постоянно въпреки,че тя никога не ме е игнорирала или прочие.. ми става тъпо или дори се разстройвам и съм тъжен.. Как да разбереш да ли си прахосваш чувствата и времето за грешен човек.... Или как да не влагаш толкова чувства?

Имаше една ситуация от преди няколко дни когато нещо се беше случило с нея, виждах,усещах,че и има нещо, но не искаше да говори, опитах по-какви ли не начини да се опитам да и помогна с разговори, но тя не иска и не иска и да сподели и да говори.. и на края се разсърди и се нацупи След това разбрах след малко размисли,че наистина съм прекалил.. просто е искала да остане на спокойствие, а аз настоявах и настоявах да сподели

Как да спра да съм такъв Мил и чувствителен, хубаво е да мислиш за другия, но аз се привързвам доста и понякога това ми играе много лоша роля и се получава така,че Хората могат да ме помислят за глупав и балък...

Осъзнавам,че това е е наистина явен проблем искам да го спра и да не я мисля толкова, но стигне ли се до ситуация с момиче, аз просто изпитвам чувства които ме "обладават" и не мога да ги спра : (

Как да не влагаш толкова чувства ???

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Според мен не можеш да се промениш. Просто си си такъв. Аз съм от тия дето прекалено много не се привързват. И аз не мога да се променя. Мисля, че егоизма е вроден. Няма как да го изградиш.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Според мен не можеш да се промениш. Просто си си такъв. Аз съм от тия дето прекалено много не се привързват. И аз не мога да се променя. Мисля, че егоизма е вроден. Няма как да го изградиш.
    Ако няма кой или какво да те промени, много ясно, че ще си умреш егоист.

Хубаво е че ти пука за другите. Според мен не трябва да се променяш трябва да си такъв какъвто си.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    Ако няма кой или какво да те промени, много ясно, че ще си умреш егоист.
    Нищо не може да те промени. Единствения начин е да се обкръжиш с хора като теб. Другия вариант е да си живееш сам.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Нищо не може да те промени.
    Никак не е така. Много неща могат да те променят.

Няма нищо лошо да си мил и чувствителен.
    Твоето обаче изглежда отстрани все едно нямаш личен живот или все едно твоят собствен живот е супер скучен и затова пренасяш целия си фокус върху другия човек. НЕ казвам, че е така, но така изглежда, това виждат и момичетата вероятно.
    Имай си своя живот на първо място и още по-добре, ако той е интересен още преди да са се намесили интересните забавни и красиви хора в него.
    Като ти си интересен и забавен ще можете да си подхвърляте топката - ти ще надникваш в нея, тя в теб и на двамата ще ви е интересно и забавно.
    В момента за нея ти нямаш собствен характер и личност, защото говориш единствено за нея и това как се чувства и т.н.

Абе не говоря единствено за нея, дори тя по-често ме разпитва и е интересно... ;х За собствения живот нз може и да е скучен може и да не е.. зависи понякога е еднотипно, понякога се случва да пътувам често, на университета, работа,фитнес, ходя от време на време на кафе, диско,......... но за момента да си говоря с нея и просто да контактувам с такъв човек ми е Адски приятно.. ;х;х х

Бро - живота ти не е интересен или скучен обективно. Някои хора намират семейството - жена деца за изключително интересен и готин начин на живот, други изпитват ужас от това. Аз примерно ако почна да говоря за това, с което се занимавам, мога да се отплесна така, че да не оставя мацката въобще да каже квото и да било, защото на мен това ми е страст и ми е интересно. Имам драйв да го правя.
    Няма значение кво е - ако ще да пасеш крави на село, стига на тебе да ти е интересно и да си щастлив от това, това прави живота ти интересен.
    Обаче ако нямаш нещо такова и единствено фокусираш страстта си върху момичета - няма да ти е готино. Ще намериш момиче, което ще го хареса това, но това значи, че тя ще е attention junkie. Ще се получи една драматична връзка и като се разделите ще останеш без смисъла и страстта в живота си и ще си мислиш колко хубаво ти е било с нея, без наистина да е било така.

Бахти филма измислих, надявам се да не ти се случва такова нещо, ама го виждам много често това.

Другия вариант е когато това, което правиш е важно за теб, по-важно от мацките поне. Тогава ще намериш такава мацка, която ще уважава личното ти пространство, но ще иска и тя да има такова. И това е по-добра основа за стабилна връзка без драми и глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си