Бро - живота ти не е интересен или скучен обективно. Някои хора намират семейството - жена деца за изключително интересен и готин начин на живот, други изпитват ужас от това. Аз примерно ако почна да говоря за това, с което се занимавам, мога да се отплесна така, че да не оставя мацката въобще да каже квото и да било, защото на мен това ми е страст и ми е интересно. Имам драйв да го правя.
Няма значение кво е - ако ще да пасеш крави на село, стига на тебе да ти е интересно и да си щастлив от това, това прави живота ти интересен.
Обаче ако нямаш нещо такова и единствено фокусираш страстта си върху момичета - няма да ти е готино. Ще намериш момиче, което ще го хареса това, но това значи, че тя ще е attention junkie. Ще се получи една драматична връзка и като се разделите ще останеш без смисъла и страстта в живота си и ще си мислиш колко хубаво ти е било с нея, без наистина да е било така.
Бахти филма измислих, надявам се да не ти се случва такова нещо, ама го виждам много често това.
Другия вариант е когато това, което правиш е важно за теб, по-важно от мацките поне. Тогава ще намериш такава мацка, която ще уважава личното ти пространство, но ще иска и тя да има такова. И това е по-добра основа за стабилна връзка без драми и глупости.