- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да си го върна?
Добър ден! Моят въпрос е как да си го върна?. Имам един приятел с който ходих 3 пъти. Колкото и смешно да звучи аз искам да си го върна 4 път, но за по дълго. Сега сме само приятели но усещам че той вече няма никакви чувства към мен дори приятелски защото по-рано не се държеше така. Всеки път когато ходехме ставахме все по - близки, и правех всичко за него. Сега искам да си го върна но не знам какво да направя, защото той е човека който винаги съм обичала и винаги ще обичам. Моля искам съвети как мога да си го върна.
Може да му е писнало на човека. Тва да те зарежат 3 пъти не е яко.
Знам че не е яко но ако му беше писнало нямаше да ми пише романи и да ми се извинява
Първо го правиш на парцал,все едно е най-големият боклук,защото никой не те зарязва три пъти просто ей така..А после искаш да си го върнеш пак, за четвърти път и то,цитирам теб " За по - дълго " За колко по-дълго?Пет дни повече от предните три пъти ли?Ти не го заслужаваш,всъщност хора като теб заслужават да са сами.Стой си кротко на гъза и остави момчето да намери момиче достойно за него - ти не си!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
^
Всъщност не става ясно кой кого е скъсал и по каква причина.
Щом толкова пъти не се е получило значи няма смисъл да си губите времето.
Ама светът е пълен с други по-готини пичове, които те искат.
Виж че не става с него, за кво да си го връщаш.
Отношението ти към него е изцяло в главата ти - повтаряш си и се самонавиваш, че искаш да си с него, и като добавим, че си правела "всичко за него" това те връзва още повече. Инвестирала си време и мисловни усилия, без да си върнеш инвестицията.
Живей си живота, не мисли за него, друг ше се появи може би.
Аз съм на принципа щом не се получи от първия път значи не сме един за друг и няма смисъл пак да опитваме, това е като да залепиш счупена ваза, остават пукнатини!![]()
най-добре ще ти е да го забравиш и да продължиш напред. момчетата са особени и не зювинаги знаят какво искат. може би чак когато той те види щастлива с друг, ще осъзнае колко много те иска.
НЕ бъди ЕГОИСТ. Остави го да продължи без теб. Във ВСЕКИ случай си личи, че НЕ го заслужаваш. Той е твърде добър щом не те е разкарал, а ти си прекалено лоша, щом искаш да го измъчваш за 4-ти път.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.