.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Gerganabb36
    Guest

Post Влюбена съм в него

Здравейте,аз съм момиче на 17год от София. Преди няколко месеца се запознах с едно момче и наскоро излезнахме заедно.На първата ни среща беше малко неудобно,защото мен ме беше малко срам. Принципно съм много отпусната и не ми пука особено,обаче не знам какво ми става пред него.Както и да е първата ни среща да кажем мина успешно.След нея имаше период от една седмица в който се чудех какво подяволите се случва между нас.Докато не ми писа неделя вечерта, да се видим на следващият ден, разбира се мноого се зарадвах и приех. На следващият ден,когато дойде се прегърнахме и започнахме да си говорим.Всичко беше нормално и по едно време той ме целуна *продължи доста дълго междодругото* ии започнахме да се закачаме,да се лигавим,говорехме си и продължавахме да се целуваме.Всичко мина прекрасно, до този момент. Сега не знам какви се водим,той още не ми е споменал какво точно чувства към мен и дали намеренията му са сериозни или всичко е било просто ей така.Аз започвам да се влюбвам все повече и повече в него,но не знам дали той изпитва същото.

Не му казвай нищо, изчакай той да ти се разкрие, защото момчетата разберат ли, че имат влияние над момиче почват да я въртят, както си искат. Пък и не е минало кой знае колко време, че да кажеш, че става сериозно.

Ако иска да правите секс преди първата брачна нощ, значи е ебаааси несериозника. Успех мила

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ще ти мине
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Питай го какви сте, какво толкова.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на pandabear
    Може би просто няма желание да го изказва и просто ти показва, какви иска да бъдете. А пък по това, което ти описа мисля, че доста успешно се е справил ;д Едва ли има за какво да се притесняваш, особено ако продължава да те търси и тн.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от nachossr Виж мнението
    Не му казвай нищо, изчакай той да ти се разкрие, защото момчетата разберат ли, че имат влияние над момиче почват да я въртят, както си искат.
    Това е по-присъщо за момичетата.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от nachossr Виж мнението
    Не му казвай нищо, изчакай той да ти се разкрие, защото момчетата разберат ли, че имат влияние над момиче почват да я въртят, както си искат. Пък и не е минало кой знае колко време, че да кажеш, че става сериозно.
    То защото като жена разбере такова нещо хич не и се покачват акцийките...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Не разбирам какви очаквания имаш за една седмица, че и чувства.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Това е по-присъщо за момичетата.
    +1

Супер фен Аватара на sladura89
    Все тая кой в кого е влюбен, щом като не е в мен!

Banned Фен
    Любовта е болест.

Супер фен Аватара на RiB
    според мен не си влюбена - въобразяваш се... льобоф няма, не знам за кво говориш

Още не си влюбена в него и ако не искаш живота ти да се прецака се отдръпни, докато можеш. После ще стане гадно.
    Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си