Първоначално написано от
skandalno_vkusen
Изневярата, собствеността върху другите, установените очакваности относно това как трябва и как се развива една връзка, кое е скандално в нея.. всичко това са унаследени възпитанически и нравствени прийоми също както религията, зодиакалните знаци. Всеки ги приема и са му внедрени главно защото така му ги преподават, но реално някой опитва ли се наистина да си изгради собствен поглед и възглед? Аз мисля че всички тия които казвате че можете да си лягате с някой 30 години просто мързеливо спестявате и да покажете малко доблест, да заявите че през тия 30 години ше ви минават през акълите и мераците за нови пишки и вагини. Мисля че не е нормално да заставиш волята си в един праволинеен тунел и да гледаш само в него. Тва е като глупаците които учат примерно за нещо си и мислят че това са те и с това се изчерпва смисълът на живота си. Можеш да спиш и 300 години с някой, но несъмнено и обезателно през тия 500 години ще се проявят същите ти човешки черти които се проявяват при всички. Хората сме любопитни, алчни, лакоми, търсещи и нуждаещи се за знания и усещания, за новости. Изневярата някак е обвързана с чувство за вина? А какво става ако съвсем без капчица угризения чукам без да уведомявам гаджето си обект от женски пол? Какво става и ако го уведомявам? Гаджето ми се е пукало с друг мъж без да ме уведоми, аз съм пердасал и лигавил клитори със и без да я уведомявам... Изпитание е за закърнелите самоличности във всеки от нас, но е едно добро упражнение на свободата. И... още още още още още ;д