.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Изневяра, какво мислите за нея?

Нещо нормално ли е изневярата? Смятате ли, че е възможно 30 години да си лягате до един и същи човек? Изневерявали ли сте, чувствахте ли се гузно? Изневерявали ли са ви? Бихте ли простили изневяра и бихте ли останали с този човек?

Голям фен
    Не е нещо нормално за мен, смятам, че е възможно да спя всеки ден до един и същ човек в продължение на доста повече от 30 години. Не съм изневерявала, но да, бих се чувствала гузно. Не са ми изневерявали. Не бих останала с момче, което ми е изневерило, или на което аз примерно съм изневерила. Доверието помежду ни ще се загуби с тази постъпка, а и щом е направена, значи има нещо, което куца помежду ни и е било въпрос на време да го осъзнаем.

Изневярата, собствеността върху другите, установените очакваности относно това как трябва и как се развива една връзка, кое е скандално в нея.. всичко това са унаследени възпитанически и нравствени прийоми също както религията, зодиакалните знаци. Всеки ги приема и са му внедрени главно защото така му ги преподават, но реално някой опитва ли се наистина да си изгради собствен поглед и възглед? Аз мисля че всички тия които казвате че можете да си лягате с някой 30 години просто мързеливо спестявате и да покажете малко доблест, да заявите че през тия 30 години ше ви минават през акълите и мераците за нови пишки и вагини. Мисля че не е нормално да заставиш волята си в един праволинеен тунел и да гледаш само в него. Тва е като глупаците които учат примерно за нещо си и мислят че това са те и с това се изчерпва смисълът на живота си. Можеш да спиш и 300 години с някой, но несъмнено и обезателно през тия 500 години ще се проявят същите ти човешки черти които се проявяват при всички. Хората сме любопитни, алчни, лакоми, търсещи и нуждаещи се за знания и усещания, за новости. Изневярата някак е обвързана с чувство за вина? А какво става ако съвсем без капчица угризения чукам без да уведомявам гаджето си обект от женски пол? Какво става и ако го уведомявам? Гаджето ми се е пукало с друг мъж без да ме уведоми, аз съм пердасал и лигавил клитори със и без да я уведомявам... Изпитание е за закърнелите самоличности във всеки от нас, но е едно добро упражнение на свободата. И... още още още още още ;д
    Последно редактирано от skandalno_vkusen : 05-02-2017 на 09:29 Причина: ...

Изневерявал съм, изневерявали са ми. Всичко опира до това как го разбираш. Terms and conditions.
    Брака примерно е договор със съответните terms and conditions. Имате общи финанси и не е яко тия финанси да отиват за огълица за любовницата, вместо за фонд "да пратим детето в университет".
    Оттам нататък за мен една двойка, за да бъде двойка дълго време трябва да има нещо по-стабилно което да обединява. Не може всичко да опира до това кой кво прави с гениталиите си. Тва ли е толкова важно? Стига да не си разменяме болести кой чии гениталии пипа не е чак такава голяма работа.
    В смисъл да ако да биеш чекии не е проблем, не би трявало да е проблем и да свършиш тая работа по по-приятен начин.

Но това е в един утопичен свят.
    В нашия повечето хора не обичат да им пипат играчките.

Banned
    Изневярата е напълно нормално нещо
    Ако ми харесва даден човек или просто ми се прави секс ще преспя с него нищо че имам дете с приятелят ми.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от plah4eto_ Виж мнението
    Ако ми харесва даден човек или просто ми се прави секс ще преспя с него нищо че имам дете с приятелят ми.
    Да, напълно нормално.
    За коври като теб.

Супер фен Аватара на Pug_306
    То за всички коври това е нормално .... Не се кахъри

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Ходи са праскай ама първо са отречи от детето си и напусни мъжа си вместо да го нараняваш.
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на sladura89
    Да изневярата е нещо съвсем нормално, хората сме полигамни същества, трудно е да обичаме и забелязваме само един човек или в случая от градина пълна с цветя да забелязваме само едно единствено цвете!!!

Цитирай Първоначално написано от skandalno_vkusen Виж мнението
    Изневярата, собствеността върху другите, установените очакваности относно това как трябва и как се развива една връзка, кое е скандално в нея.. всичко това са унаследени възпитанически и нравствени прийоми също както религията, зодиакалните знаци. Всеки ги приема и са му внедрени главно защото така му ги преподават, но реално някой опитва ли се наистина да си изгради собствен поглед и възглед? Аз мисля че всички тия които казвате че можете да си лягате с някой 30 години просто мързеливо спестявате и да покажете малко доблест, да заявите че през тия 30 години ше ви минават през акълите и мераците за нови пишки и вагини. Мисля че не е нормално да заставиш волята си в един праволинеен тунел и да гледаш само в него. Тва е като глупаците които учат примерно за нещо си и мислят че това са те и с това се изчерпва смисълът на живота си. Можеш да спиш и 300 години с някой, но несъмнено и обезателно през тия 500 години ще се проявят същите ти човешки черти които се проявяват при всички. Хората сме любопитни, алчни, лакоми, търсещи и нуждаещи се за знания и усещания, за новости. Изневярата някак е обвързана с чувство за вина? А какво става ако съвсем без капчица угризения чукам без да уведомявам гаджето си обект от женски пол? Какво става и ако го уведомявам? Гаджето ми се е пукало с друг мъж без да ме уведоми, аз съм пердасал и лигавил клитори със и без да я уведомявам... Изпитание е за закърнелите самоличности във всеки от нас, но е едно добро упражнение на свободата. И... още още още още още ;д
    +1

Абре много хора мислите като мен браво, браво! Аз мислех, че само аз така мисля!

Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    Ходи са праскай ама първо са отречи от детето си и напусни мъжа си вместо да го нараняваш.
    С какво го наранява да не го е ръгнала с нож, прави си нормални неща, когато нагона се появи не те пита обвързан ли си, имаш ли деца и т.н.!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Преди бях адски мега много твърдо против изневярата (изневерявали са ми), честно да ти кажа.. все ми е тая вече.. Ако ми се отдаде възможност най-вероятно ще ударя... На ценни уроци ме научиха последните две години ;д
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Преди бях адски мега много твърдо против изневярата (изневерявали са ми), честно да ти кажа.. все ми е тая вече.. Ако ми се отдаде възможност най-вероятно ще ударя... На ценни уроци ме научиха последните две години ;д
    казваш го защото не си влюбен, то е ясно че ако си ходиш с няква си там ти е все тая
    но ако любовта на живота ти го направи ще значи че е предателство, загуба на доверие, несериозност, липса на комуникация и други неща които значат само 1- край на отношенията

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Мне, не е за това...
    За последните две години бях в сериозна връзка.. Една от които бях в школата...
    За това време съм бил верен на 100 %, а имах стотици възможности с мегА яките пиленца включително и Най-добрата й приятелка.. През това време отсреща съм получавал само лъжи и в крайна сметка накрая като тегля чертата две години по-късно съм сам и не съм наебал котетата... За 11те месеца в школата ударих колежка чак на 7мия месец преди тва нали бях "обвързан"...

Връзките на нашата възраст са бошлав работа... Ся ни е времето.. После ще е късно. ..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    грях е ако си достатъчно тъп другия да разбере

но ако семейството ти има нужда от нещо а харчиш пари по любовници тогава е...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Отговорите в тази тема и начина на мислене, който показват реално обезмислят всички други теми в раздел "Любов" "Секс" и "У дома". Щом човек е стигнал до там да се чука безразборно с всеки без да му пука нито за собственото си достойнство и избор, нито за човека до себе си, значи не може да се нарече човек.

Мега фен Аватара на draid
    От много дълги години навестявам форума и съм видял десетки такива теми. За съжаление се забелязва, че всяка следваща е с още по-тъжни постове от предишните.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Добре де, на запад е направено интелигетно, ако искат разнообразие, заедно се хващат и си намират я втори мъж, я втора жена, или партита за вс останало.
    Тук все още не ни се получава, или ако се получава, е с дебнеща драма.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    хехехе, как приравни разнообразието с разврата

Като няма изневяра и няма драма ^
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    ако искаш да изневериш, а не го правиш, то това пак се е драма

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Тук все още не ни се получава, или ако се получава, е с дебнеща драма.
    Нормално, защото на човека му е закодирано в природата да бъде огорчен и наранен от подобна постъпка. Това "на запад" интелигентните хора какво правели си е жалък опит да си надскочим природата, за да сме модерни и по- свободомислещи. Само се питам защо няма опити в обратната посока- да се надскочи полигамността в човешката природа.
    Или ако няма такива опити и се живее прекрасно с избора да не си моногамен, то тогава защо трябва да се изкривява същността и общоприетата дефиниция на връзката и брака само и само за да може някой да се впише в тях, но да не променя начина си на поведение. Не е ли по- разумно и по- недраматично най- вече, ако си склонен на такива разнообразия, да стоиш вън от връзки и от брак?
    Последно редактирано от therichbitch : 05-09-2017 на 19:48

Нз, някак си не виждам на кого му влиза в работата какво правите с партньора си в брака ви и в леглото ви, то тези хора и не споделят (защото личният живот е личен) и затова не се чува.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Разсъждавам си, не става дума за бъркане в отношенията на другите, а за превантивна мярка за нараняване на партньора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си