.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Значи виж ся, ние говорехме за хипотетично сериозно отношения.. колко сериозни може да бъдат следните отношения..

"Аз: Отивам да купон, ще чукам (Рандъм женско име например Ивона), ще се прибера утре.. чао"
    "Тя: Добре, забавлявай се (Аз: тук не ми пука дали я боли или не)

Ако на сутринта е с мен, си е нейн кръста да го носи не мой, казал съм, избира да е с мен... Съответно ако видя, че мадамата ама наистина си струва, а Тори trust me, those are few... Няма да го правя, или просто ще я навия за няк'ви суинг работи ако чак пък толкова много ми се кове друго... Но честно казано в нек'ви парцалени връзки по месец два, дето са супер лежерни и несериозни не виждам нищо лошо да ковнеш нещо чуждо, при условие че в (няк'ви рандъм проценти например) 70 % от случаите някой друг ти кове твоето... Тоест твоето кове чуждо.. все тая, схвана..

Не мога да възприема на сериозно човек под 20 (вече), странно ми е, мисленето им (впрочем на 22 съм лел) ми идва леко детински и ме натоварват... не мога да го обясня, 5 сериозни връзки имам зад гърба си.. и видях, че колкото и да си лоялен и верен и к'во ли не, накрая пак ти се качват на главата и те правят на гъз за нищо.. Поне си живей.. живота... Ще имам претенции към човека, когато реша, че желая... До тогава не дължа на никой нищо и никой не ми е длъжен. Соре, its just my things.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ... (впрочем на 22 съм лел)...
    А си с мисленето на 17 годишен пубер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си