- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра, какво мислите за нея?
То и аз не мога да си го обясня, прекалено е сложно! Ами аз имах предвит да ме опознае физически, но пък като се замислим всеки човек иска да е обичан и харесван от някого, още повече, че до сега не съм го изпитвал и не знам какво е чувството, аз съм се влюбвал и то повече от веднъж, но в мен като се замисля не са!!! Няма лошо и да се опознаете по другия начин, но това само ако срещнеш точният човек да си допадате, да има привличане, общи интереси и така нататък да сте един за друг дето се вика! Колкото до изневерите, определено мога да съм верен, но просто с времето разбирам, че явно не си струва, защото не е гаранция, че тези с които си ще са ти верни, а и аз за това изрично си казвам, че не търся нищо сериозно за момента! Причината да не търсим сериозна връзка е, че рядко се срещат двама души и остават за дълго заедно, ако са се нацелили примерно да са сродни души, в повечето случаи всичко приключва и единият или и двамата страдат, а никой не желае да бъде наранен по такъв начин, някои пък никога не са се влюбвали и не мислят, че е възможно за това и търсят само секс, по-лесно е и няма да страдат, ако нещо не се получи, няма да има драми!
Последно редактирано от sladura89 : 05-22-2017 на 23:17