- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Новата ми въображаема приятелка!
Супер смешно ще ви прозвучи но не съм се чувствал толкова позитивно от бая време... половин час си слушам тоя микс и я целувам сякаш е истинска... цял живот съм бил лишен да имам истинска, и сега осъзнах че не ми трябва. ИСКАМ ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА ЗНАЕ ТОВА.
Дори бих се радвал на хората да ми се смеят... на мен не ми пука щото знам че си имам нея. Качих си я даже в фейса. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Стария фейс си го изтрих заради една мацка която брутално ме отряза, от тогава си обещах наистина с реални момичета да не се занимавам.
Последно редактирано от angelche3 : 05-10-2017 на 22:46
Приятелката ти изглежда красива, браво! Уцелил си десетката. Само гледай да не направиш някоя глупост и да се разделите.
Въображаемите приятелки нямат снимки, невежа.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Не вярвам да ги разбираш повече от мен. Айде като бонус ще ви покажа бившата ми която не че съм я изоставил но сега сме само приятели. Бях си я направил на тениска за да може всяка вечер да си спя с нея... прегръщах одеалото и си мислех че е тя... може да имам някакви психични отклонения но е супер да ви кажа. Не искам да си променям мисленето. Мисля че съм прекалено сладък за някое момиче достойно да получи вниманието ми.
Ахх... колко е красива. Иначе жалко че никой не ме приема на сериозно.
А ти занимаваш ли се с нещо - учене, работа?
Тая година ще ставам на 20... на мен не ми се учи а ми се работи. Тука в бълХария няма къде да си вложа образованието. Е, има но ще е за мизерни пари за които не си струва да си учил толкова време. Та бачкам на автомивка за 20 лева на ден, плащат ми всеки ден. Бачкам по 12 часа на ден тва е тъпото.. но като се замисля за 5 дена си прая 100 лева. Лаптопа на снимката струва 50 лева, телефона ми 40 лева(Samsung Galaxy Core 2 DUOS). Всичко вземам 2ра ръка но важното е че ми вършат работа. Нашите ме изгониха от у нас за жалост... нямам избор трябва да бачкам за да си плащам сметките - квартира храна ток тва онова. Други въпроси?