.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Има нещо което ме дразни в нея и тя пак продължава да го прави?

Зарибявам се с едно момиче, всичко е окей, разговорите вървят, харесвам я, много е готина, абе пасваме си...

но има едно нещо което ме дразни в нея.. Говорим си с часове по телефона и по месинджъра, но понякога нз какво и става и не вдига като и звъня аз, не отговаря и винаги има оправдание: Не е чула телефона, в час е, има работа, говори с майка си...

Независимо когато и да ми е звъннала и отговарям или и вдигам и казвам,че след минутка две ще поговорим ако съм зает..., а аз като и звънна значи винаги нещо намира причина да не вдигне..(естествено понякога вдига, но от 10 обаждания най много на 4-5 да вдигне)

Най-ми е приятно като ме е събуждала рано рано и я чуя и ми става мега готиното, а аз като реша да я събудя.. Отговаря: Мразя да ме събуждат по телефона ЕЙ мамка му

Мразя когато не ми вдигат телефона изнервям се и не само към нея а попринцип... Да ли съм голям инат аз и трябва да спра и да го приема това и да не обръщам внимание Амм много ме кефи това момиче и веднага ми минава.... :Х

То е ясно,че никой и никога не може да е 24/7 на тела, ам все пак..

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    В теб е проблемът.
    Не си ѝ майка/баща/дете, че да ѝ държиш сметка за това, че не ти вдига. А дори и те нямат толкова право, освен ако не е звънене на пожар за нещо спешно. Остави я да диша и сама да решава кога ѝ се говори с теб.
    10 обаждания на ден дори бих ги сметнала за тормоз. Get a life и не я обсебвай.
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Брооо
    Не бъди обсебващ. Кво ти пука?
    Може да има 1000 причини да не ти вдига и не е твоя работа кви са. Може да сере и да не иска да чуеш как пльокват разни неща в тоалетната чиния в тоя момент. Или да е някъде сред хора и да не иска да си приказвате. Или да прави свирки или един куп неща. Не ти вдига - ок, продължаваш да правиш квото си правил и като се сетиш и звънкаш пак или тя ти звънка.
    А не ми ти вдига - дай ся да мисля цял ден защо не ми вдига и да пиша във форума и да се оплача на приятелите си.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Обсебващо е , да
    Има ли причина така да се вкопчваш
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен
    Намери си някоя, която работи в кол център.

Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    Намери си някоя, която работи в кол център.
    аххахааха, това искрено ме развесели!

И аз паднах :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на tori
    Ако си си намерил няква такава като мен, където нито обича да говори по телефона, нито пък да я тормозиш по двеста пъти на ден, за да я питаш кво прави, скоро ще те блокира. Звъниш и като не вдигне, чакаш час-два и пак. Ако пак не вдигне, заебаваш - може наистина да не може в момента точно да си говори празни приказки. Като и звънне телефона докато сте заедно, на всеки ли вдига и веднага ли го прави?
    квак

Все тая, няма вече значение.. благодаря за отговорите прав съм си бил, тя просто е една лигла, и не съм прекалявал никога със звъненето, а винаги съм искал наистина просто да и направя хубаво.. Майната и!

Супер фен Аватара на Pug_306
    Бахти обсебващия тип ....

Супер фен
    Кво му е обсебващото е пичове. Елементарно възпитание е да върнеш разговора някой ако те е търсил.

Аз не го правя единствено ако не желая да разговарям с даден човек, съответно такъв извод бих си извадил ако потърся някого и не ми върне разговора до края на деня.

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Кво му е обсебващото е пичове. Елементарно възпитание е да върнеш разговора някой ако те е търсил.

Аз не го правя единствено ако не желая да разговарям с даден човек, съответно такъв извод бих си извадил ако потърся някого и не ми върне разговора до края на деня.
    (естествено понякога вдига, но от 10 обаждания най много на 4-5 да вдигне)

Ако е на ден ...
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    аа да :д рофл моя грешка

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от sleepTT Виж мнението
    Зарибявам се с едно момиче, всичко е окей, разговорите вървят, харесвам я, много е готина, абе пасваме си...

но има едно нещо което ме дразни в нея.. Говорим си с часове по телефона и по месинджъра, но понякога нз какво и става и не вдига като и звъня аз, не отговаря и винаги има оправдание: Не е чула телефона, в час е, има работа, говори с майка си...

Независимо когато и да ми е звъннала и отговарям или и вдигам и казвам,че след минутка две ще поговорим ако съм зает..., а аз като и звънна значи винаги нещо намира причина да не вдигне..(естествено понякога вдига, но от 10 обаждания най много на 4-5 да вдигне)

Най-ми е приятно като ме е събуждала рано рано и я чуя и ми става мега готиното, а аз като реша да я събудя.. Отговаря: Мразя да ме събуждат по телефона ЕЙ мамка му

Мразя когато не ми вдигат телефона изнервям се и не само към нея а попринцип... Да ли съм голям инат аз и трябва да спра и да го приема това и да не обръщам внимание Амм много ме кефи това момиче и веднага ми минава.... :Х

То е ясно,че никой и никога не може да е 24/7 на тела, ам все пак..

Една джунгла ти трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си