.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Arrow 3 години по голяма от мен :/

Здравейте.Първо да започна с това,че аз съм на 14 години а тя е на 17.Запознахме се с това момиче преди 1 седмица.От начало я гледах само така приятелски,но тук от 2 3 дена нещо хлътнах по нея.Тя незнам дали изпитва същото, което и аз изпитвам към нея.Според вас има ли някакъв шанс дори и малък,да сме заедно ? И да ви попитам как да постъпя да и кажа ли или не защото може да й дойде като гръм от ясно небе

Не мисля, че ще стане мой човек. При по големите може, но на тази възраст не мисля.

ПС: И аз искам една яка кака.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Попринцип , аз никога не съм излизала с по-малко момче. Всичко е индивидуално , пробвай да излизаш с нея по-често и да прекарваш време с нея. Недей да гадаеш и не бързай да и признаваш. С течение на времето ако излизате заедно ще си проличи дали и тя те харесва. Успех!

еми ние тази седмица сме се оговорили попринцип за петък и събота вечерта,защото тогава тя е свободна.Инъче е постоянно заета...Все пак мерси и на двама ви,че бързо се отзовахте

Голям фен
    Ако девойката си пада по малки момченца, що не?
    Пробвай си късмета.

Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    Ако девойката си пада по малки момченца, що не?
    Пробвай си късмета.
    +1

Мерси на всички ,че се опитахте да ми помогнете.Незнам дали ще стане нещо ,но вече й взех номера и излизахме пак,но има проблем.Мисля си,че все още обича бившия си,защото постоянно говори за него как й е изневерил,свързва всичко с него,постоянно си спомня разни работи,които ме дразнят.Знам,не съм с нея,но ми става кофти от това всичко.....

Супер фен Аватара на sladura89
    Е нали са само 3 години, да не са 30!

Цитирай Първоначално написано от to6ko8201 Виж мнението
    Мерси на всички ,че се опитахте да ми помогнете.Незнам дали ще стане нещо ,но вече й взех номера и излизахме пак,но има проблем.Мисля си,че все още обича бившия си,защото постоянно говори за него как й е изневерил,свързва всичко с него,постоянно си спомня разни работи,които ме дразнят.Знам,не съм с нея,но ми става кофти от това всичко.....
    A shoulder to cry on becomes a dick to ride on.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си