- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 3 години по голяма от мен :/
Здравейте.Първо да започна с това,че аз съм на 14 години а тя е на 17.Запознахме се с това момиче преди 1 седмица.От начало я гледах само така приятелски,но тук от 2 3 дена нещо хлътнах по нея.Тя незнам дали изпитва същото, което и аз изпитвам към нея.Според вас има ли някакъв шанс дори и малък,да сме заедно ? И да ви попитам как да постъпя да и кажа ли или не защото може да й дойде като гръм от ясно небе
Не мисля, че ще стане мой човек. При по големите може, но на тази възраст не мисля.
ПС: И аз искам една яка кака.![]()
Попринцип , аз никога не съм излизала с по-малко момче. Всичко е индивидуално , пробвай да излизаш с нея по-често и да прекарваш време с нея. Недей да гадаеш и не бързай да и признаваш. С течение на времето ако излизате заедно ще си проличи дали и тя те харесва. Успех!
еми ние тази седмица сме се оговорили попринцип за петък и събота вечерта,защото тогава тя е свободна.Инъче е постоянно заета...Все пак мерси и на двама ви,че бързо се отзовахте![]()
Ако девойката си пада по малки момченца, що не?
Пробвай си късмета.
Мерси на всички ,че се опитахте да ми помогнете.Незнам дали ще стане нещо ,но вече й взех номера и излизахме пак,но има проблем.Мисля си,че все още обича бившия си,защото постоянно говори за него как й е изневерил,свързва всичко с него,постоянно си спомня разни работи,които ме дразнят.Знам,не съм с нея,но ми става кофти от това всичко.....