Това нещо не е нормално, значи аз квото и да е казала съм го правил а тя за глупости се сърди, е вече приключих смисъл то тя ми каза директно изтрий ми номера и всичко, не ме занимавай..

Но не мога да разбера хуу възползвала се е от мен, запълвала си е времето, но как може два месеца да отделяш много от времето си за да си говориш и пишеш с някого който ти е бил неприятен??? Да не говорим за последните две седмици,че тя буквално не спря да ми звъни то не беше рано сутрин то не беше като е на даскало, то не е като се прибира, като е навън.. абе много разговори, много снимки много обяснения..много чудо, кога ще идваш да ме видиш, и накрая да ти кажат:

Не ме занимавай ти си жалък, през пичката ми е било за теб и винаги е било така, грозен си а се мислиш за най-най, самовлюбен съм бил..
Какъв човек трябва да си за да отидеш от едната крайност в другата за няма и няколко часа и то без да съм я обидил?

Все още не ме е махнала от ФБ, но мисля аз да го направя и напълно да приключа и да Блокирам, да ли така ще бъде по-добре или да изчакам някаква съответна реакция.. то вече няма на какво да се надявам..

Но преди време каза,че лесно се пали и лесно и минавало, е вече и да се извини няма и го простя, но как мислите да Я МАХАМ ЛИ напълно да затворя страницата или поне да я дразня като и показвам,че ми е все тая за напред?