Ами в Петък говорихме, извини се каза,че нищо от това което е казала не го мисли, просто е била изнервена и аз съм писал в неточния момент.. каза,че много съжалява... и други работи...

КАкто и да е, просто вече повече от приятели не можем да бъдем../Поне това си го мисля за момента/ смисъл аз гледах на нея към момиче което да сме нещо повече, не говоря за секс...

Но тя явно си просто такава по-отпусната, по-широкоскроен човек и не обръща чак толкова внимание на такива неща като мен... Обича явно да има внимание върху себе си, но пак казвам повече от приятели не виждам как можем да бъдем.. освен ако е наистина толкова луда поне да я изчукам.. ако се видим в бъдеще....но за друго не виждам шанс...

Може би поне ще имам ей така да си запълвам времето с нея от време на време като и пиша.. хем малко се опарих, хем добих малко опит - (с нея се отпуснах напълно), хем си взех поука... хем ще си знам за напред, хем няма да търся под-вола теле..

И да си мил и да не си мил.. в днешно време няма значение. Може би просто съм си такъв човек.. по-скромен, по-чувствителен,емоционален и там греша.. !