.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    Супер фен Аватара на sladura89

Какво е нужно за да сме привлекателни за момичетата???

Искам да попитам какво е нужно за да сме привлекателни за момичетата! Каква визия или характер трябва да притежаваме, защото забелязвам, че някои са като магнит за мадамите и не могат даже да се отърват от тях! А други не се радват на вниманието на нито едно момиче, не знам на какво се дължи този факт, но явно има някаква причина да е така!???
    Явно за това има и толкова нещастни хора, защото енергията и сексуалната енергия не е разпределена някакси балансирано!

Голям фен Аватара на Ospi
    Не знам аз не ги привличам

Предполагам че е до човек. Например химията се усеща и често е взаимна, ако намирам някоя за привлекателна, често става така че и тя намира мен за привлекателен. Но на човек повечето са му безразлични, което е нормално. Също зависи дали си пасвате като характер, това също привлича. А магнитите за мацки... Не ги знам, аз не съм такъв.
    Последно редактирано от Ospi : 05-07-2017 на 15:28

Брато какво да ти кажа...
    Имам приятели ,които се държат супер зле с момичетата и не са кой знае колко красиви и буквално момиче след момиче ги въртят и не им пука ( а мацките ,с които се хващат са красиви,умни и т.н)
    Имам приятели , които се държат супер добре с момичетата(отделят от времето си за тях , правят хубави неща абе личи си ,че им пука за момичето и нищо - винаги отивам във Friend Zone-a вкл. и аз )

Супер фен Аватара на corbV2
    На първо място не трябва да си мелодраматичен и мрънкащ.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ^уверен, дат ис ал
    И донякъде категоричен
    Последно редактирано от NomNomNom : 05-07-2017 на 18:00
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Я,Стифлър и нова тема
    Очаквах да е в другия раздел,където пускаш обикновенно

И за да не е спам--->
    На тоя въпроса женските от форума трябва да ти отговорят.
    Мисля че всяка една ще ти даде различен отговор.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Повече от фен Аватара на KREED

Цитирай Първоначално написано от KREED Виж мнението
    Имам предвит да те харесат теб, а не парите ти! Те тия златотърсачките се хващат и със 70-80 годишни само заради парите, но това не значи и че обичат тези, с които са се хванали!

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Я,Стифлър и нова тема
    Очаквах да е в другия раздел,където пускаш обикновенно

И за да не е спам--->
    На тоя въпроса женските от форума трябва да ти отговорят.
    Мисля че всяка една ще ти даде различен отговор.
    Този път реших да сменя раздела!

Цитирай Първоначално написано от NoIdeaDude Виж мнението
    Брато какво да ти кажа...
    Имам приятели ,които се държат супер зле с момичетата и не са кой знае колко красиви и буквално момиче след момиче ги въртят и не им пука ( а мацките ,с които се хващат са красиви,умни и т.н)
    Имам приятели , които се държат супер добре с момичетата(отделят от времето си за тях , правят хубави неща абе личи си ,че им пука за момичето и нищо - винаги отивам във Friend Zone-a вкл. и аз )
    И аз така съм забелязъл и ми е много странно защо е така!???
    http://prikachi.com/images.php?images/815/9115815J.jpg

П.П. И аз все в тая тъпа френд зона попадам!
    Последно редактирано от sladura89 : 05-08-2017 на 14:59

Може би за да свалям мадамите и аз трябва да се държа гадно и брутално, ама като не ми идва от вътре какво да направя!????????
    Последно редактирано от sladura89 : 05-08-2017 на 15:00

Banned Фен
    Спри да мислиш за момичета и се концентрирай върху себе си.

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Може би за да свалям мадамите и аз трябва да се държа гадно и брутално, ама като не ми идва от вътре какво да направя!????????
    Аз пък съм си мислил да не би да им обръщам твърде много внимание?

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Само разходи и тревоги покрай тия женки. По-добре сам с гол пищов в ръка, като пич.
    Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    ама като не ми идва от вътре какво да направя!????????
    ижектирай си тестостерон в задника, проста овца

като сваляш някоя не бъди прекалено сериозен и демонстрирай самочувствие,
    а не да си мрънкащ и отчаян
    САМО ЛЕВСКИ!

Като ти гледам мненията във форума и темите, не си имал много момичета, опитай се да си хванеш някоя курва, те най-много ще те научат на любов и любовен живот. При мен точно така стана, влюбваш се в 1 курва, разбива ти сърцето и не ти пука за никоя. Мина доста време от тогава и честно да ти кажа не съм най оборотния, но не съм оставал сам от тогава, просто не ми пука, не трябва да се държиш гадно с тях, просто се дръж пренебрежително и не очаквай нищо от никой. Защото аз очаквах с дадената курва да продължи много дълго и да си останеме заедно, обаче ми развя средния си пръст пред лицето ми и от тогава не очаквам нищо, ама тва не означава да си мълчиш и да ги гледаш. Обикновенните свалки или знаци за закачки, говори им нещо, намигвай им, усмихвай се, но никога не очаквай нищо

Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Като ти гледам мненията във форума и темите, не си имал много момичета, опитай се да си хванеш някоя курва, те най-много ще те научат на любов и любовен живот. При мен точно така стана, влюбваш се в 1 курва, разбива ти сърцето и не ти пука за никоя. Мина доста време от тогава и честно да ти кажа не съм най оборотния, но не съм оставал сам от тогава, просто не ми пука, не трябва да се държиш гадно с тях, просто се дръж пренебрежително и не очаквай нищо от никой. Защото аз очаквах с дадената курва да продължи много дълго и да си останеме заедно, обаче ми развя средния си пръст пред лицето ми и от тогава не очаквам нищо, ама тва не означава да си мълчиш и да ги гледаш. Обикновенните свалки или знаци за закачки, говори им нещо, намигвай им, усмихвай се, но никога не очаквай нищо
    Благодаря за съвета! Да определено не съм имал много приятелки и опита ми в свалките е приблизително равен на 0!
    Ще видим, ама къде да я намеря тая където да ми разбие сърцето не знам!

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Благодаря за съвета! Да определено не съм имал много приятелки и опита ми в свалките е приблизително равен на 0!
    http://www.alo.bg/obiavi/zapoznanstv.../?region_id=22 Тука брат
    Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Защо си мислиш, че с тези изобщо мога да имам връзка те гледат на теб като на клиент или купувач, а не като на мъж!???
    Така, че нищо няма как да се получи от там!

Супер фен Аватара на corbV2
    Трябва да се държиш така, все едно още 5 мадами те чакат и можеш да си, с която решиш. Имаш опции и не ти пука дали конкретната ще те отреже. Най-добре да е истина ;д, ама идеята е просто да не ти пука. Жените харесват харесвани мъже, а не отчаяни натегачи, които се вкопчват в тях, защото нямат други опции. Не трябва да ги издигаш на пиедестал и да им показваш, че ги поставяш над себе си. Трябва да си вярваш и да имаш самочувствие, и това да е видно.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

То като почнеш да се занивамаш с момичета сама ще си дойде, а не да се чудиш кво да и кажеш и какво не говори и каквото си искаш само не и простотии. Просто се научи да си по отпуснат и да флиртуваш повечко с тях, прави им закачливи комплименти.

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Трябва да се държиш така, все едно още 5 мадами те чакат и можеш да си, с която решиш. Имаш опции и не ти пука дали конкретната ще те отреже. Най-добре да е истина ;д, ама идеята е просто да не ти пука. Жените харесват харесвани мъже, а не отчаяни натегачи, които се вкопчват в тях, защото нямат други опции. Не трябва да ги издигаш на пиедестал и да им показваш, че ги поставяш над себе си. Трябва да си вярваш и да имаш самочувствие, и това да е видно.
    +1

Благодаря много за съветите!

Повече от фен Аватара на KREED
    Аре, тигре, отивай на лов за курви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си