- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е нужно за да сме привлекателни за момичетата???
Искам да попитам какво е нужно за да сме привлекателни за момичетата! Каква визия или характер трябва да притежаваме, защото забелязвам, че някои са като магнит за мадамите и не могат даже да се отърват от тях! А други не се радват на вниманието на нито едно момиче, не знам на какво се дължи този факт, но явно има някаква причина да е така!???
Явно за това има и толкова нещастни хора, защото енергията и сексуалната енергия не е разпределена някакси балансирано!
Не знам аз не ги привличам
Предполагам че е до човек. Например химията се усеща и често е взаимна, ако намирам някоя за привлекателна, често става така че и тя намира мен за привлекателен. Но на човек повечето са му безразлични, което е нормално. Също зависи дали си пасвате като характер, това също привлича. А магнитите за мацки... Не ги знам, аз не съм такъв.
Последно редактирано от Ospi : 05-07-2017 на 15:28
Брато какво да ти кажа...
Имам приятели ,които се държат супер зле с момичетата и не са кой знае колко красиви и буквално момиче след момиче ги въртят и не им пука ( а мацките ,с които се хващат са красиви,умни и т.н)
Имам приятели , които се държат супер добре с момичетата(отделят от времето си за тях , правят хубави неща абе личи си ,че им пука за момичето и нищо - винаги отивам във Friend Zone-a вкл. и аз)
На първо място не трябва да си мелодраматичен и мрънкащ.
You're tryin' to be different, that makes you no different
^уверен, дат ис ал
И донякъде категоричен
Последно редактирано от NomNomNom : 05-07-2017 на 18:00
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Я,Стифлър и нова тема
Очаквах да е в другия раздел,където пускаш обикновенно
И за да не е спам--->
На тоя въпроса женските от форума трябва да ти отговорят.
Мисля че всяка една ще ти даде различен отговор.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
И аз така съм забелязъл и ми е много странно защо е така!???
http://prikachi.com/images.php?images/815/9115815J.jpg
П.П. И аз все в тая тъпа френд зона попадам!
Последно редактирано от sladura89 : 05-08-2017 на 14:59
Може би за да свалям мадамите и аз трябва да се държа гадно и брутално, ама като не ми идва от вътре какво да направя!????????
Последно редактирано от sladura89 : 05-08-2017 на 15:00
Спри да мислиш за момичета и се концентрирай върху себе си.
Само разходи и тревоги покрай тия женки. По-добре сам с гол пищов в ръка, като пич.
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Като ти гледам мненията във форума и темите, не си имал много момичета, опитай се да си хванеш някоя курва, те най-много ще те научат на любов и любовен живот. При мен точно така стана, влюбваш се в 1 курва, разбива ти сърцето и не ти пука за никоя. Мина доста време от тогава и честно да ти кажа не съм най оборотния, но не съм оставал сам от тогава, просто не ми пука, не трябва да се държиш гадно с тях, просто се дръж пренебрежително и не очаквай нищо от никой. Защото аз очаквах с дадената курва да продължи много дълго и да си останеме заедно, обаче ми развя средния си пръст пред лицето ми и от тогава не очаквам нищо, ама тва не означава да си мълчиш и да ги гледаш. Обикновенните свалки или знаци за закачки, говори им нещо, намигвай им, усмихвай се, но никога не очаквай нищо![]()
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Трябва да се държиш така, все едно още 5 мадами те чакат и можеш да си, с която решиш. Имаш опции и не ти пука дали конкретната ще те отреже. Най-добре да е истина ;д, ама идеята е просто да не ти пука. Жените харесват харесвани мъже, а не отчаяни натегачи, които се вкопчват в тях, защото нямат други опции. Не трябва да ги издигаш на пиедестал и да им показваш, че ги поставяш над себе си. Трябва да си вярваш и да имаш самочувствие, и това да е видно.
You're tryin' to be different, that makes you no different