.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от nachossr Виж мнението
    Много е относително как по-точно искаш да се харесаш на жена. Ако е за един път просто опитай да флиртуваш с дадената жена, ако и тя има намерения като твоите ще отвърне на флирта. Мога да ти кажа нещо, което мен лично много ме отблъсква е мъж, който прекалено много говори, толкова много, че не оставя момичето малко да поговори а относно да се харесаш на жена на някакво по-друго ниво си зависи вече от жената. Най-важното е да не се преструваш, че си някой, който не си. Фалша се усеща много лесно и бързо ще станеш обект на подигравки.
    Принципно може за един път, а може и за повече пъти, но без някакви сериозни намерения, проблема е, че и идея си нямам как да флиртувам!!! Аз не съм особено приказлив, в повечето случаи хич не знам какво да кажа! Не ме гледайте, че тук пиша егати и романите, в смисъл като съм с някоя мадама зациклям и понякога нищо не ми идва какво да кажа, а и тя не казва и обикновено било на живо или пък в чата се получава едно кофти мълчание, та за това не бих казал, че съм от тия с паразитното говорене, те са дразнещи независимо мъже или жени са от тях не можеш да вземеш думата! Аз не се преструвам, но обикновено не умея да изразявам чувствата си, а и ако се притесня явно започвам да се държа по-различно от колкото обикновено и явно може да си мислят, че нещо се преструвам!
    П.П. Друго нещо, което забелязвам примерно във ФБ да кажем винаги аз първи започвам да пиша на момичетата, а те никога не започват първи, а понякога и не отговарят, което ме навежда на мисълта, че явно нямат интерес към мен!
    Последно редактирано от sladura89 : 05-11-2017 на 23:54

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Принципно може за един път, а може и за повече пъти, но без някакви сериозни намерения, проблема е, че и идея си нямам как да флиртувам!!! Аз не съм особено приказлив, в повечето случаи хич не знам какво да кажа! Не ме гледайте, че тук пиша егати и романите, в смисъл като съм с някоя мадама зациклям и понякога нищо не ми идва какво да кажа, а и тя не казва и обикновено било на живо или пък в чата се получава едно кофти мълчание, та за това не бих казал, че съм от тия с паразитното говорене, те са дразнещи независимо мъже или жени са от тях не можеш да вземеш думата! Аз не се преструвам, но обикновено не умея да изразявам чувствата си, а и ако се притесня явно започвам да се държа по-различно от колкото обикновено и явно може да си мислят, че нещо се преструвам!
    П.П. Друго нещо, което забелязвам примерно във ФБ да кажем винаги аз първи започвам да пиша на момичетата, а те никога не започват първи, а понякога и не отговарят, което ме навежда на мисълта, че явно нямат интерес към мен!
    Да не мислиш, че само момичетата го правят и на мен ми се е случвало винаги аз да пиша първа, но след втория/третия път тегля чертата, защото наистина е проява на безинтерес. Имаш ли приятелка момиче? Може с нея да поговориш. Иначе за кофти мълчанието и при мен е проблем. Нещото, което момче личномен може да ме разприказва е, ако ме разсмее. Гледай я в очите. Намерете някаква обща тема на разговор, нещо което и двамата обичате и можете да говорите за това 24/7. Веднъж разприказвате ли се няма спирачка

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от nachossr Виж мнението
    Да не мислиш, че само момичетата го правят и на мен ми се е случвало винаги аз да пиша първа, но след втория/третия път тегля чертата, защото наистина е проява на безинтерес. Имаш ли приятелка момиче? Може с нея да поговориш. Иначе за кофти мълчанието и при мен е проблем. Нещото, което момче личномен може да ме разприказва е, ако ме разсмее. Гледай я в очите. Намерете някаква обща тема на разговор, нещо което и двамата обичате и можете да говорите за това 24/7. Веднъж разприказвате ли се няма спирачка
    Имам приятелки момичета макар и на последно време много да не се чувам с тях, дори веднъж си спомням, че и с братовчедка ми бях говорил на тази тема! Проблема е, че с всички си оставаме само приятели, което е кофтито в случая! Е да хубаво е да намерим обща тема за разговор стига да имаме такава! Понякога ми се получава да разсмея някой, стига обаче да ми дойде някоя простотия и да не съм се нещо сдухал! Иначе интересен разговор се заформи между нас като гледам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си