Бах мааааму
Сладура89, наборе, аз не съм некой играч/ебач, но имам опит и имам приятели, с които сме обсъждали кво що.
Твърдението "момичетата не харесват добри мили, момчета, а задници" е доста криво.
Много от тия 'добри' момчета се правят на милички и добри към момичето, обаче имат задни мисли за това как ше и скъсат гащичките. Момичетата обикновено лесно виждат, че някой има задни мисли, че не е искрен, че се прави нещо. И тва е което не харесват. Като казвам "задни мисли" нямам предвид, че е нещо лошо да искаш да я наебеш. Лошото е да се преструваш.
Другото е, че в старинието си да са добри и милички, те решават и да скрият фактЪТ, че имат пенис и намеренията си да го използват. И кво си казва момичето като види такъв? "Я, тоз не ще да ме ебе, дай да сме си приятелки тогава". Тя не си го казва така естествено, това става на по-дълбоки слоеве от съзнанието. И после момчето се чуди кво стана, шо съм във френд зоната. А къде да си батенце? Ти показа ли си истинските намерения от самото начало или реши, че като и станеш приятелка, чак тогава ше я наебеш? И кво става после? Или се реве и се оплаква, че тя си хванала за гадже някав "тъпанар" или се почва "оф тая ква е курва", "тая само ме използва, а се ебе с друг" и т.н. и точно там е същината на "добрите" момчета.
А тоя "тъпанар", който ти ебе момичето може да е или да не е тъпанар, но със сигурност е дал да се разбере от начало, кво иска.