.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Мхм ясно, ама тъпото е, че незнам как да и покажа примерно, че искам да я еба! Дори и да имам такива намерения явно не знам как да ги покажа, аз съм такъв човек, че и трудно си изразявам чувствата и за това, често не ме разбират!

Добре де за кво си говорите като се запознаеш с някое момиче? В смисъл аз като кажа нещо от типа на "хайде да излезем да пийнем по нещо" съм убеден, че им става ясно какъв ми е интереса.

Цитирай Първоначално написано от belphegor Виж мнението
    Добре де за кво си говорите като се запознаеш с някое момиче? В смисъл аз като кажа нещо от типа на "хайде да излезем да пийнем по нещо" съм убеден, че им става ясно какъв ми е интереса.
    Ами общи приказки, от къде е, с какво се занимава, какви неща харесва, какви песни, филми, какво прави в свободното си време и т.н. в крайна сметка до никъде не се стига! А пък от сайт за запознанства да излезнеш с някоя на кафе, това само в съня ти може да се случи, защото те дори не искат да ти отговорят, а пък какво остана на кафе да излезнат!

Че аз излизам от време на време с мацки от тиндер. В смисъл някои наистина са в тиндер само за да убиват време докато клечат на тоалетната чиния, ама повечето търсят нещо там - било то секс или връзка или ддз.

Като говоря с момичета мн мразя разговорът да е в стил интервю - от къде си, кво работиш а у. Затова не задавам такива въпроси и мен лично на тоя етап не ме интересува нито кви песни нито кви филми харесва нито има ли сестри братя и т.н. Това според мен са неща, които разбираш за момиче, с което си спал и искаш връзка с нея и то не в разговор-интервю, а в продължението на някаква цялостна комуникация.
    В тиндера примерно момичетата мн обичат да задават тия въпроси - откъде си с кво се занимаваш и аз отговарям обикновено на 1-2 и после за да не стане на интервю прекъсвам тая работа. Казвам нещо от типа на " много въпроси задаваш" и повеждам разговора в посоката която ме интересува. Ако е в тиндер обикновено ме интересува да се видим на живо. Шото не искам да си губя времето да си пиша с някво момиче и после да я видя на живо след 1 месец и да се окаже, че е качила 10 кила откакто си е качила снимките или нещо такова.
    Ако си приказвам наживо и съм видял, че ме привлича мацката просто се лигавя - избягвам сериозни теми. Ако тя каже нещо кофти или сериозно - ок, но не чопля в тая тема.
    Жените обичат да им говориш глупости.
    Жените обичат по някоя друга простотийка, стига да го казваш/правиш знаейки, че е простотийка.
    Карай го лежерно, не му мисли толкова.

Че аз излизам от време на време с мацки от тиндер. В смисъл някои наистина са в тиндер само за да убиват време докато клечат на тоалетната чиния, ама повечето търсят нещо там - било то секс или връзка или ддз.

Като говоря с момичета мн мразя разговорът да е в стил интервю - от къде си, кво работиш а у. Затова не задавам такива въпроси и мен лично на тоя етап не ме интересува нито кви песни нито кви филми харесва нито има ли сестри братя и т.н. Това според мен са неща, които разбираш за момиче, с което си спал и искаш връзка с нея и то не в разговор-интервю, а в продължението на някаква цялостна комуникация.
    В тиндера примерно момичетата мн обичат да задават тия въпроси - откъде си с кво се занимаваш и аз отговарям обикновено на 1-2 и после за да не стане на интервю прекъсвам тая работа. Казвам нещо от типа на " много въпроси задаваш" и повеждам разговора в посоката която ме интересува. Ако е в тиндер обикновено ме интересува да се видим на живо. Шото не искам да си губя времето да си пиша с някво момиче и после да я видя на живо след 1 месец и да се окаже, че е качила 10 кила откакто си е качила снимките или нещо такова.
    Ако си приказвам наживо и съм видял, че ме привлича мацката просто се лигавя - избягвам сериозни теми. Ако тя каже нещо кофти или сериозно - ок, но не чопля в тая тема.
    Жените обичат да им говориш глупости.
    Жените обичат по някоя друга простотийка, стига да го казваш/правиш знаейки, че е простотийка.
    Карай го лежерно, не му мисли толкова.
    Много интересно, че поне някой забърсва нещо от сайтове за запознанства, интересно ми е как изобщо се стига до разговор и как ти отговарят на писмата, защото аз какво ли не съм пробвал и никакъв отговор обикновено не получавам, или ако има отговор той е някакъв за отказ примерно, но това се случва рядко! Макар, че този сайт където го казваш не го знам!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Че аз излизам от време на време с мацки от тиндер. В смисъл някои наистина са в тиндер само за да убиват време докато клечат на тоалетната чиния, ама повечето търсят нещо там - било то секс или връзка или
    Аз съм от някоите, дето само убиват време, но миналия уикенд се изкефих на един и излязохме - беше написал, че не търси секс, ако щем да вярваме - пичовско звучеше, на фона на повечето хора, дето само се изкарват перфектни там и си изреждат всичките "уникални интереси" - yoga, foodie, music, sports, traveling 6'6", "good vibes only"
    И снимки колко интересен начин на живот водят- на вс с интересен живот суайпвам в ляво, мн ми е edgy

Исках да кажа, че в тиндер less is more, защото има пренасищани от перфектни хора по описания и снимки

^^^^ иначе това за въпросите, аз никога не питам за работата, мисля, че е много чувствителна тема у нас + дори тез, дето го играят големи, не ги питам нарочно, да не си мислят, че имат допълнителни точки за пари
    Последно редактирано от NomNomNom : 05-12-2017 на 08:29
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    трудно си изразявам чувствата и за това, често не ме разбират!
    Аутист ли си?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Аутист ли си?
    Не, има там нещо наречи го Бог, наречи го енергия!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си