NomNomNom все повече ме кефи
Снощи излязох на тиндер среща.
Ако някой се вълнува преди тиндер срещата разговора беше (гледам в момента кво сме си писали):
на 8 май:
АЗ: Здрастти кво става в (града където е тя, аз пътувам натам, бяхме се мачнали предната седмица, но не ѝ бях писал)
ТЯ: *Праща ми гифче на някав пич дето се полива с кафе*
АЗ: Супер. Предполагам, че е полезно за кожата
Тя:ХАХА къде си?
АЗ: Пътувам към (Града), сега не мога да се поливам с кафе, но ще го пробвам по-късно
ТЯ: Какво ше правиш тук. Тук ли живееш? Откъде си?
АЗ: Не, не живея в (), Задаваш много въпроси, а аз не знам нищо за теб
ТЯ:Хах, сигурно защото питаш ттвърде малко. Какво искаш да знаеш?
АЗ: Какво искам да знам? Искам да знам дали си навита да излезем да пийнем по някое време през седмицата?
ТЯ:Smooth
После някв неща от типа на докога съм там, казах ѝ, че ще я остав тя да избере място, щото аз не познавам града. И че аз на нейно място бих избрал нещо близо до нас. И че ако ше ме води в някоя дупка поне да е дупка с характер.
На следващия ден си говорим малко за времето кво е гадно и че ако остане такова няма да ходя никъде с нея.
В сряда ми прати да си избера от 4 барчета и аз избрах, естествено, най-близкото до мястото където бях отседнал. И после си разменихме номерата.
Видяхме се вчера - хубаво момиче на моите години. Пихме по бира, поцелувахме се, понатискахме се и така.
Като цяло тя задаваше много въпроси, което улеснява, защото ми се случва понякога просто да ми е толкова безлично и безинтересно що за живот води това същество, че ми става трудно да водя small talk. В такива моменти си правя някви бъзици просто. Това с бъзиците се случи и вчера след нейните въпроси, шото както писах по-рано, омръзнало ми е да обяснявам на различни хора имам ли братя и сестри и откъде съм и кво правя на работа.
Сладура89 - за тия дето само си мълчат - шото има и такива: Говори им глупости. Избъзикай ги, че не можеш да земеш думата от тях, питай ги неща от типа на "кво харесваш в един мъж", "как би се почувствала ако дойде при тебе нахална лесбийка и почне нагло да ти се натиска" . Кажи им, че харесваш жени с огромни задници просто да има някъв бъзз там, без да е интервю.