- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е нужно за да сме привлекателни за момичетата???
Предишното ми мнение ми беше, че не оставам сам. И точно вчера гаджето ми скъса с мен. Отидох на купон и за 2 часа намерих нова. Не трябва изобщо да мислиш, стреляш първото, което ти хрумне. Момичетата дойдоха на купона по-късно, връщаха се от заведение. Викнах момичето, което ми хареса да потанцува с мен и с всички останали, защото ми беше странно как всички танцуваме само те седят. Изправих я и докато танцувахме я бъзиках с първото нещо, което ми хрумна - " ти така ли танцуваш в (даденото заведение от което се дойде), я малко по смело" и тя се разсмя и оттам тя започна малко по-малко да се отпуска и да бъде сигурна, че няма да я изям, дотук добре следмалко я хванах за ханша и започнах да си танцувам с нея и всичко останало до края на вечерта. Давам ти само пример с част от случката, да видиш че изобщо не е трудно, просто не трябва да мислиш какво говориш, да не те интересува, момичета бол.
Предложението ми за връзка на първото ми гадже беше, когато бях пиян на задник. Алкохола отплита езика пробвай го ако ходиш на купони, обаче не до такава степен да повръщаш, например изпий 3 на екс изчакай малко и може да те хване, тогава няма да ти пука особено какви ги говориш и всичко е по-лесно.