.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Аз не използвам "заместител", просто ми е кеф да съм с момичета. Не ме интересува че тая и оная са ме скъсали или аз съм ги скъсал, живота продължава, в бъдеще не се знае дали ще имам толкова жени, така че сега е момента да си живея и да се забавлявам както на мен ми е добре (и на дадено момиче, което е с мен де). Някои момичета започват много насериозно да взимат нещата, не че и аз не бях от заблудените, обаче на тия мойте години кви сериозни работи в днешно време, всяка почна да се ебава с чуствата ми, защото съм добричък и им угаждам, и реших да го променя просто. Не може някакви никаквици да се бъзикат с мене, не се оставям. Даже на някои бивши съм им го връщал много лошо, така че да им разваля рождения ден, но няма значение "карма".
    Да де, ама примерно, ако е било някоя по-сериозна връзка не ви ли се иска примерно някакво време да осъзнаете какво става, да анализирате, да видите грешки и просто да прекарате някакво известно време сами? Дори и просто почивка от връзките да е.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от nachossr Виж мнението
    Да де, ама примерно, ако е било някоя по-сериозна връзка не ви ли се иска примерно някакво време да осъзнаете какво става, да анализирате, да видите грешки и просто да прекарате някакво известно време сами? Дори и просто почивка от връзките да е.
    Аз след последната ми по-сериозна връзка такава почивка му ударих, че все още съм си сам минаха може би 2 години и повече, но аз и не търся връзка за момента, проблема е, че и това което търся и него не намирам!!!

Цитирай Първоначално написано от nachossr Виж мнението
    Аз по-сериозна връзка от месец не съм имал, момичето, с което исках нещо сериозно ме лъжеше както си иска и накрая ме прееба, от тогава си мисля, че няма смисъл да се обвързвам сериозно, ако има сериозно момиче усещам и съм напълно сериозен, даже не си пиша с никоя, но повечето не са и ми е през оная работа дали ше скъсаме или не, дали в мене е грешката или не, радвам и се, тя ми се радва и тва е. На тия години е рядко да намериш нещо за по-дълго.

Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Аз по-сериозна връзка от месец не съм имал, момичето, с което исках нещо сериозно ме лъжеше както си иска и накрая ме прееба, от тогава си мисля, че няма смисъл да се обвързвам сериозно, ако има сериозно момиче усещам и съм напълно сериозен, даже не си пиша с никоя, но повечето не са и ми е през оная работа дали ше скъсаме или не, дали в мене е грешката или не, радвам и се, тя ми се радва и тва е. На тия години е рядко да намериш нещо за по-дълго.
    Разбирам

LudiqZaek, Пускай се точно така напред, а отношенията сами ще се развият в най-правилната посока. Гледай да си печен в отношенията и разнообразявай с някви хобита и спорт.
    Последно редактирано от Stef0 : 05-17-2017 на 16:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си