.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Milenka1
    Guest
    Така е..доста съм объркана и не толкова заради това ,че не ми е писал днес,а заради това че аз му пиша ви аги първа . Не знам дали наистина не му досаждам ,но ако е така защо просто не ми го каже?...

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Milenka1 Виж мнението
    Така е..доста съм объркана и не толкова заради това ,че не ми е писал днес,а заради това че аз му пиша ви аги първа . Не знам дали наистина не му досаждам ,но ако е така защо просто не ми го каже?...
    И аз имам много случаи подобни обаче с момичета пиша им, те ми отговарят, а понякога и не ми отговарят, държат се мило, но никога не започват първи да ми пишат и честно казано, много нямам зор да им пиша нека проявят и те малко интерес към мен и да са инициативни, ако ли не хич няма и да се занимавам, защото така не знам като им пиша имат ли интерес да си пишат с мен или просто им досаждам! Има и такива, дето пък хич не искат да отговарят само сийн и до там!!!
    Аз бих те посъветвал да изчакаш той да ти пише в една връзка било то и чисто приятелска комуникацията трябва да е двустранна не може само единия да търси другия, така излиза или, че единия досажда или, че използва другия за внимание знам ли!?

Milenka1
    Guest
    Така е благодаря ви много! Няма да му пиша ,ще изчакам да видим дали той ще се сети...

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Milenka1 Виж мнението
    Така е благодаря ви много! Няма да му пиша ,ще изчакам да видим дали той ще се сети...
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си