- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размисли за платеният секс
За сладура, защо жена би платила за секс.
Сигурни са следните неща:
- няма драма като не искаш да правиш нещо на първи секс
- кът да булшит, няма нужда да слушаш тъпотии преди това
- ще си свърши работата добре
- няма да се държи "неуважително"
- няма да ти пише да се виждате пак
- няма да ти говори зад гърба
Това всичко може и без плащане да се случи, ако и двамата са достатъчно рационални, но не само мъжете имат съображение с излишните работи около просто секс.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
То повечето от нещата и аз бих ги направил и не бих искал пари, защото нали и аз ще изпитам удоволствие от цялата работа, но повечето жени не ме познават и явно нямат желание да ме опознаят за да ги разберат тези неща! И аз нямам нужда от празно дърдорене преди секса, но явно не знам как да покажа, че имам намерение за това! Вече за добре свършена работа е нужен повече опит, както и да има някакво привличане между двамата иначе няма да се случат нещата. Мхм не се държа неуважително обикновено, за следващо виждане освен, ако не е пак за същото едва ли би ми минало през ума! А говоренето зад гърба може пък напълно да го изключим като опция!![]()
"-да си свърши работата добре"
+ към горния лист - да изглежда добре, все пак се плаща.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Сладура прави сериозен дъмпинг на пазара на сексуални услуги.
Welcome to the Jungle...
Аз не разглеждам секса като услуга, това си е нещо нормално, което се случва обикновено между мъж и жена, ако има някакво привличане между тях! Обикновено се прави за удоволствие и на двамата и няма как да е услуга, не е кабелна, интернет, телефон или екскурзия за да го наречем услуга!![]()
Със сигурност е прочел моите мисли.
от?
Ама тази пак ли се завърна? Или това е друга?![]()